Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη - Αδιανόητες δηλώσεις του πατέρα της 51χρονης που αρνούνταν διασωλήνωση - «Βρείτε τι της έκαναν στο νοσοκομείο»

Θεσσαλονίκη – Αδιανόητες δηλώσεις του πατέρα της 51χρονης που αρνούνταν διασωλήνωση – «Βρείτε τι της έκαναν στο νοσοκομείο»

«Ήταν δικαίωμα της κόρης μου να κάνει το εμβόλιο ή όχι. Και πολύ καλά έκανε και δεν το έκανε το εμβόλιο. Να ψάξετε να βρείτε ευθύνες στο νοσοκομείο 'Παπανικολάου'. Τι της έκαναν εκεί. Όχι αν το παιδί μου εμβολιάστηκε»

Αμετανόητος εξακολουθεί να εμφανίζεται και ο πρώην επόπτης υγείας που κατάφερε να πείσει μια 51χρονη γυναίκα να μην διασωληνωθεί με αποτέλεσμα να χάσει τελικά τη ζωή της.

«Προτρέψαμε όσους περισσότερους μπορούσαμε να αποφύγουν τον εμβολιασμό…», «Υπέγραψε και φύγε», «Διασωληνώθηκε χωρίς τη θέλησή της», «Στόχος είναι η τροποποίηση του ανθρώπινου DNA». Με αυτά τα λόγια ο πρώην επόπτης υγείας προσπαθούσε να πείσει πολίτες να μην εμβολιαστούν παρασύροντας και την 50χρονη που τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Αντιεμβολιαστικό παραλήρημα

«Από την αρχή αυτής της ιστορίας προτρέψαμε όσους περισσότερους μπορούσαμε να αποφύγουν τον εμβολιασμό… στόχος είναι η τροποποίηση του ανθρώπινου DNA».

Θεωρίες συνωμοσίας, που αποδείχτηκαν ολέθριες, καθώς ο πρώην επόπτης υγείας δεν έμεινε στις διαδικτυακές αναφορές. Με μηνύματα κατάφερε να πείσει την 50χρονη να αρνηθεί την διασωλήνωση.

«Πριν διασωληνωθεί τον πήρε τηλέφωνο και μπορεί και να μιλούσαν και μέρες γιατί εμείς προσπαθούσαμε μέρες να την πείσουμε να διασωληνωθεί» σημείωσε ο Νίκος Καπραβέλος.

Η 50χρονη από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε να διασωληνωθεί. Ο πρώην επόπτης υγείας φέρεται να την προέτρεπε να υπογράψει και να φύγει από το νοσοκομείο. Παρά το γεγονός ότι ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του ο πρώην επόπτης μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA κατηγορεί τους γιατρούς που προσπάθησαν να τη σώσουν.

«Αποδεικνύεται από τα μηνύματα που έστελνε μέχρι την τελευταία στιγμή και έλεγε: σώστε με, βοηθήστε με. Ένας άνθρωπος ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της διασωλήνωσης δεν έχει τη δύναμη να αντιδράσει και να στέλνει μηνύματα και να φωνάζει και να ουρλιάζει» υποστήριξε.

Ωστόσο η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Όπως φαίνεται από τα μηνύματα η άτυχη γυναίκα δεν ήταν σε θέση ούτε να μιλήσει, όπως φαίνεται στα μηνύματα που αντάλλαξαν.

Αρνητής και ο πατέρας της 51χρονης

Αρνητής και ο πατέρας της 51χρονης ο οποίος ακόμα και μετά το θάνατο του παιδιού του, υπερασπίζεται το δικαίωμα της κόρης του να μην διασωληνωθεί.

«Ήταν δικαίωμα της κόρης μου να κάνει το εμβόλιο ή όχι. Και πολύ καλά έκανε και δεν το έκανε το εμβόλιο. Να ψάξετε να βρείτε ευθύνες στο νοσοκομείο ‘Παπανικολάου’. Τι της έκαναν εκεί. Όχι αν το παιδί μου εμβολιάστηκε» σημείωσε.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024