
Ιταλικά μέσα ενημέρωσης – «Εφιάλτης, θέλουμε μια άλλη ομάδα»
H Iταλία το περασμένο καλοκαίρι μπορεί να κατέκτησε το Euro, όμως τα μέσα ενημέρωσης της χώρας ζητούν άμεσες αλλαγές στην ομάδας εξαιτίας των προκριματικών.
Από τον θρίαμβο του καλοκαιριού στο Euro, η εθνική ομάδα της Ιταλίας έφτασε να βλέπει τον Τύπο της χώρας να την καλεί να προχωρήσει σε αλλαγές, καθώς δεν κατάφερε να προκριθεί απευθείας στην τελική φάση του Μουντιάλ στο Κατάρ το 2022. Η Ιταλία θα διεκδικήσει την πρόκριση της μέσα από τα μπαράζ.
Η Ιταλία δεν κατάφερε να κερδίζει εκτός έδρας την Βόρεια Ιρλανδία και έμεινε στο 0-0 το βράδυ της Δευτέρας. Έτσι τα σημερινά ιταλικά πρωτοσέλιδα εξαπέλυσαν επίθεση στην ομάδα ζητώντας άμεσες και δραστικές αλλαγές.
Χαρακτηριστικά η έγραψε η Gazzetta dello Sport «Εφιάλτης… κι ακόμα δεν έχει τελειώσει» ενώ η «Tuttosport» αναφέρει «Θέλουμε μια διαφορετική Ιταλία».
Δείτε εδώ τα πρωτοσέλιδα:
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του Masters της Μαδρίτης – Ισχυρός ο επόμενος αντίπαλος (vid)
- Αυτή 18, αυτός 37: «Ο Μέριλιν Μάνσον με κακοποιούσε φρικτά» – Το ναζιστικό μαστίγιο, οι πρακτικές αίρεσης
- Οι Αθώοι: Μια αλήθεια που παραμένει καλά κρυμμένη
- Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης και η διεφθαρμένη κυβέρνηση πρέπει να φύγει – Αίτημα για Εξεταστική Επιτροπή
- Βάρρας για απάτες στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Όταν «κόλλησε» η τεχνική λύση, βρήκαν τις εικονικές κληρονομιές
- Με χειμωνιάτικο καιρό η Πρωτομαγιά- «Επιβεβαιώνεται η ψυχρή εισβολή» λέει ο Θοδωρής Κολυδάς


