NBA – Τζάκσον και Τζορτζ «καθάρισαν» για τους Κλίπερς, νίκες για Πέισερς και Ράπτορς
Οι Κλίπερς επικράτησαν των Χιτ στο μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς χάρη στους εξαιρετικούς Ρέτζι Τζάκσον και Πολ Τζορτζ (112-109), ενώ νίκες πανηγύρισαν οι Πέισερς και οι Ράπτορς
Μπορεί οι Χιτ να κατέβαλαν υπερπροσπάθεια στο τέλος, όμως οι Κλίπερς διατήρησαν την ψυχραιμία τους και ο Ρέτζι Τζάκσον έβαλε όλες τις κρίσιμες βολές, που τελικά έφεραν τη νίκη στην ομάδα του (112-109).
Κορυφαίος σκόρερ των νικητών με 27 πόντους ήταν ο Πολ Τζορτζ, ενώ καλή εμφάνιση έκαναν και οι Έρικ Μπλέντσο (21 πόντοι) και Ίβιτσα Ζούμπατς (18 πόντοι, 11 ριμπάουντ).
Από την πλευρά της ομάδας του Μαϊάμι ξεχώρισαν ο Μπαμ Αντεμπάγιο (30 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και ο Κάιλ Λάουρι (25 πόντοι, 5 ασίστ).
Από εκεί και πέρα, οι Πέισερς πέρασαν από τη Γιούτα (100-111) με ηγέτη τον Μπρόγκντον, που σταμάτησε στους 30 πόντους, και οι Ράπτορς έφυγαν με το διπλό από τη Φιλαδέλφεια χάρη στον Φαν Φλιτ (109-115).
Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:
Κλίπερς – Χιτ 112-109
Τζαζ – Πέισερς 100-111
Σίξερς – Ράπτορς 109-115
- Φήμες για παράλληλη σχέση του Εμπαπέ με ηθοποιό και influencer
- Ο σκύλος σας δείχνει ότι δεν κουράζεται ποτέ – Δεν μπορείτε να φανταστείτε που οφείλεται
- Κρήτη: Ξεκινά η δίκη για τον φρικτό θάνατο του 3χρονου Άγγελου
- Νησί Χαργκ: Γιατί μία επίθεση Τραμπ θα μπορούσε να χειροτερεύσει την πετρελαϊκή κρίση
- Έπος: Ο Γιούρτσεβεν έβαλε… αυτοκαλάθι στο ματς των Γουόριορς (vid)
- Πασχάλης: «Περιμένουμε μεγάλες ανατροπές με την εξωσυζυγική συνεύρεση που είχα και το παιδί»


