
Μπάγερν – Επιστρέφει στο ματς με την Μπενφίκα ο Νάγκελσμαν
Με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν στον πάγκο θα υποδεχθεί απόψε(2/11,22.00) η Μπάγερν Μονάχου την Μπενφίκα,καθώς το τεστ κοροναϊού στο οποίο υποβλήθηκε είναι αρνητικό.
Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου υποβληθεί σήμερα Τρίτη(02/11) σε τέστ το οποίο ήταν αρνητικό γεγονός που σημαίνει ότι θα καθίσει ξανά στον πάγκο των Βαυαρών μετά απουσία 12 ημερών.
Ο 34χρονος τεχνικός είχε ανιχνευτεί θετικός στον κοροναϊόμε αποτέλεσμα να χάσει της αναμετρήσεις με Χοφενχαϊμ (23/10), Γκλάντμπαχ (27/10) και Ουνιόν Βερολίνου (30/10).
«Από το video είναι όλα ωραία και καλά, όμως είναι διαφορετικό όταν είσαι από κοντά. Ήταν παράξενο όλο αυτό.
Ως προπονητής θέλεις να είσαι εκεί. Θέλω να βρεθώ στον πάγκο ξανά» είχε δηλώσει ο Νάγκελσμαν στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας, ο οποίος πλέον προετοιμάζεται για το παιχνίδι κόντρα στους Πορτογάλους.
- Γαλλία: Oργή για τις παραλείψεις σε σχέση με την υπόθεση εξαφάνισης της 11χρονης – Τι είπε ο Μακρόν
- Πάτρα: Παρέμβαση εισαγγελέα για τους θανάτους κρατουμένων στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου
- Κοντά στην απόκτηση του Κεμ Μπιρτς ο Άρης
- Ταμίλα Κουλίεβα: «Κορίτσια μου έστελναν φιλιά στον δρόμο όταν έπαιζα στη ‘Ζωή που δεν έζησα’»
- Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό με βροχές στην Αττική – Πότε θα βρέξει στην Αθήνα
- Διμέτωπος Ανδρουλάκη: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα παίξει ρόλο κομπάρσου σε αυτό το σκηνοθετημένο πολιτικό σκηνικό – Τι γραμμή θα ακολουθήσει ο Δούκας;

