ΝΒΑ – Κάρι και Άντονι συνέχισαν να γράφουν ιστορία
Στεφ Κάρι και Καρμέλο Άντονι σημείωσαν κάποια ιδιαίτερα ρεκόρ στη διάρκεια της βραδιάς στο ΝΒΑ.
Ο Στέφεν Κάρι και ο Καρμέλο Άντονι είναι δύο από τους σπουδαιότερους παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ, με τα επιτεύγματά τους να διαδέχονται το ένα μετά το άλλο.
Η βραδιά στο κορυφαίο πρωτάθλημα πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου έκρυβε και άλλα για τον καθένα. Ο σούπερ σταρ των Γουόριορς τελείωσε τον αγώνα με τους Κινγκς έχοντας 27 πόντους και 10 ασίστ, φτάνοντας έτσι τις 5.000 στην καριέρα του.
Από την άλλη, ο «Μέλο» ανέβηκε άλλη μια θέση στον ιστορικό πίνακα των σκόρερ του ΝΒΑ, όντας πλέον στην ένατη. Ο βετεράνος φόργουορντ των Λέικερς πέρασε τον Μόουσες Μαλόουν και βρίσκεται στην ένατη θέση, με τον Σακίλ Ο΄ Νιλ να είναι ο επόμενος στόχος και συγκεκριμένα 1.000 πόντους μακριά.
- Μόνο η Μόσχα μπορεί να βοηθήσει στα Στενά
- Η τιμή του Brent ακόμη και στα 119 δολάρια ανά βαρέλι πριν υποχωρήσει – Κλονίζονται οι αγορές παγκοσμίως
- Ο Όρμπαν «μπλόκαρε» ξανά το δάνειο των 90 δισ. για την Ουκρανία – «Θα βρούμε τρόπο», λέει η φον ντερ Λάιεν
- «X»: Το νέο κουμπί που έρχεται δεν είναι και τόσο… νέο
- Μητσοτάκης: Εξαιρετικά θετικό ότι ενεργοποιήθηκε η ρήτρα αμυντικής συνδρομής όταν η Κύπρος δέχθηκε επίθεση
- Ρωσία: Νέα έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών στον Περσικό Κόλπο

