
Πέτρος Ιακωβίδης – Ενώνει τη φωνή του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο «Σπίτι με το MEGA»
Οι δυο τους θα ερμηνεύσουν εμβληματικά κομμάτια του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού
Έχει καταφέρει να μας κρατήσει την πιο όμορφη συντροφιά στις πιο δύσκολες στιγμές – αλλά και να ομορφύνει ήδη όμορφα βράδια μας.
Και τώρα, επιτέλους επιστρέφει.
Ο λόγος για το «Σπίτι με το MEGA» που φέτος θα κάνει την πρεμιέρα του με ένα μουσικό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη.
Εκεί θα συναντήσουμε την αγαπημένη Νατάσα Θεοδωρίδου που θα ερμηνεύσει ορισμένες από τις επιτυχίες που την καθιέρωσαν στην ελληνική λαϊκή μουσική σκηνή.
Όμως δεν θα είναι μόνη της.
Στο πλευρό της θα έχει τους αγαπημένους της φίλους, Πέτρο Ιακωβίδη και Γιώργο Κακοσαίο, που θα ενώσουν τις φωνές τους μαζί της κάνοντας τη βραδιά μας ακόμη πιο συναρπαστική.
Σε αυτή την υπέροχη μουσική απόδραση μας καλεί μέσω Instagram ο Πέτρος Ιακωβίδης.
Δείτε το βίντεο:
- Γάζα: Σκοτώθηκε συμβασιούχος του ΠΟΥ – Αναστέλλει τις διακομιδές του στην Αίγυπτο ο Οργανισμός
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»
- Ουκρανία: Παύση επιθέσεων εναντίον ενεργειακών υποδομών προτείνει το Κίεβο στη Μόσχα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Οι μαύρες τρύπες ενός διαγγέλματος



