Ετοιμος είναι ο Χάρι Μαγκουάιρ να επεκτείνει το συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Αγγλος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται από το 2019 στη Γιουνάϊτεντ, είναι ένα από τα βασικά ατού στην ομάδα του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ και μολονότι έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025, είπε ναι στην πρόταση για τη διετή επέκταση του συμβολαίου του, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» τού προσφέρουν εβδομαδιαίες απολαβές, οι οποίες θα φτάνουν τις 370 χιλιάδες λίρες.
Ο Μαγκουάιρ έχει δηλώσει πως θέλει να μείνει έως το τέλος της καριέρας του στο «Ολντ Τράφορντ» και γι’ αυτό απάντησε θετικά στην πρόταση της διοίκησης.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Η Χάποελ Τελ Αβίβ επέστρεψε στις νίκες μετά την επικράτηση επί της Μακάμπι Ραανανά με 98-75 και ο Δημήτρης Ιτούδης παραχώρησε δηλώσεις μετά το θετικό αποτέλεσμα.
Ένα επικό σκηνικό εκτυλίχθηκε στο All Star Game, όταν ο Καρλ Άντονι Τάουνς εμφανίστηκε με σακάκι που απεικονίζει τον Άγιο Γεώργιο και ο Γιόκιτς δεν το άφησε ασχολίαστο,