Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Θα σας γ@@@ - Θα σας σκοτώσουμε» - Καταγγελία-σοκ από φοιτήτρια για φασιστική επίθεση από ακροδεξιούς

«Θα σας γ@@@ – Θα σας σκοτώσουμε» – Καταγγελία-σοκ από φοιτήτρια για φασιστική επίθεση από ακροδεξιούς

«Μου έλεγαν "τι συλλαλητήρια, άπλυτα, θα σας γ@@@, θα σας σκοτώσουμε, που τολμάτε να κάνετε και εκδηλώσεις».

Νέα φασιστική επίθεση ακροδεξιών έλαβε χώρα στην Αθήνα το απόγευμα της Πέμπτης και συγκεκριμένα μετά από εκδήλωση των φοιτητικών συλλόγων για τον έναν χρόνο από την καταδίκη των νεοναζί δολοφόνων με θύμα μια νεαρή φοιτήτρια.

«Με πλησίασαν δύο φασιστοειδή, ο ένας με πέταξε βίαια σε μια κολώνα που υπήρχε εκεί πάνω στην στάση και ο άλλος με άρπαξε από το χέρι και άρχισαν να με βρίζουνε» υπογραμμίζει η Εύα Ντόκου στην κάμερα του ΟΡΕΝ, σε μια επίθεση που έγινε χτες το βράδυ λίγη ώρα μετά το τέλος των αντιφασιστικών εκδηλώσεων για τον έναν χρόνο από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

«Μου έλεγαν «τι συλλαλητήρια, άπλυτα, θα σας γ@@@, θα σας σκοτώσουμε, που τολμάτε να κάνετε και εκδηλώσεις». Με πετάξανε βίαια στην κολώνα πίσω μου με αποτέλεσμα να χτυπήσω την πλάτη και το κεφάλι μου και ο ένας με άρπαξε από το μπράτσο και μου φώναζε και με έβριζε» συνέχισε η άτυχη φοιτήτρια, με τα σημάδια στο πρόσωπό της από τα χτυπήματα να είναι φανερά.

Απομονωμένοι αλλά και επικίνδυνοι

«Είναι απομονωμένοι. Ταυτόχρονα δεν τους υποτιμάμε, είναι επικίνδυνοι και τέτοιες επιθέσεις πρέπει να κοπούν άμεσα.» τονίζει η ΚΕΕΡΦΑ.

«Το φοιτητικό κίνημα έχει την δύναμη να τσακίσει τους τραμπούκους φασίστες και να ανατρέψει την κυβέρνηση που τους κάνει πλάτες και τους ανοίγει το δρόμο. Η θέση τους είναι στη φυλακή, πλάι στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής.» προσθέτει και απευθύνει κάλεσμα στους φοιτητικούς συλλόγους να καταγγείλουν την φασιστική επίθεση και να δώσουν δυναμικό παρών στο μεγάλο συλλαλητήριο το Σάββατο 9 Οκτώβρη, στο ένα χρόνο από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, για να ξηλώσουμε τις φασιστικές συμμορίες-απομεινάρια της Χρυσής Αυγής, για την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024