Παραθέτει την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ο Λιόλιος
Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, θα παραθέσει σήμερα την πρώτη του συνέντευξη Τύπου σήμερα στις 12:00, στο ΟΑΚΑ.
Την πρώτη του συνέντευξη Τύπου θα παραθέσει σήμερα στις 12:00 στο ΟΑΚΑ ο Βαγγέλης Λιόλιος. Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ αναμένεται να παρουσιάσει το πλάνο του και να αναλύσει τα σχέδια του σχετικά με την επόμενη μέρα στο ελληνικό μπάσκετ.
Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας:
«Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, θα παραθέσει την πρώτη του συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 28/9 στις 12.00.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική αίθουσα Τύπου του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου (γήπεδο ποδοσφαίρου), του ευρύτερου χώρου στον οποίο στεγάζεται η έδρα της Ομοσπονδίας και υπάρχει μια σωστή συνεργασία και σχέση με τους αρμοδίους.
Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα παραστούν, να φέρουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, ή νόσησης ή βεβαίωση αρνητικού Rapid test 48 ωρών».
- Ωμή παρέμβαση Τραμπ υπέρ των ακροδεξιών κομμάτων στην Ευρώπη – Προειδοποιεί για «μεγάλη αντικατάσταση»
- ΠΑΟΚ: Εκτός δράσης για ένα μήνα ο Μιχαηλίδης
- ΛΔ Κονγκό: Αμείωτοι οι βομβαρδισμοί παρά την ειρηνευτική συμφωνία – «Εκρήγνυνται πάνω από τα σπίτια»
- Η Κιμ Καρντάσιαν αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο άλλαξε το όνομά της πριν από 18 χρόνια
- Πολιτική Προστασία: Σύσκεψη αύριο στα Μέγαρα για την καταγραφή ζημιών από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική
- Κλήρωση: Δείτε ποιοι είναι οι 12 όμιλοι του Μουντιάλ 2026 (pic)