
Ο Βλαχοδήμος έσωσε την Μπενφίκα (0-0)
Σε ένα παιχνίδι με αρκετές μονομαχίες και χωρίς πολλές ευκαιρίες, Ντιναμό Κιέβου και Μπενφίκα μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας, μένοντας στο 0-0.
Ντιναμό Κιέβου και Μπενφίκα μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο γήπεδο «Ολιμπίσκι», με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0) στο πλαίσιο του πέμπτου ομίλου για το UEFA Champions League.
Οι «αετοί» της Λισαβόνας είχαν ως βασικό τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο με τον Έλληνα πορτιέρε να κάνει εξαιρετική εμφάνιση. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ντιναμό παραλίγο να «κλέψει» τη νίκη στις καθυστερήσεις, όμως το γκολ του Σαπαρένκο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Στο πρώτο ημίχρονο η Μπενφίκα είχε τον έλεγχο της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, με την Ντιναμό Κιέβου να περιμένει στο δικό της μισό, προσπαθώντας να βρει χώρους από κάποια αντεπίθεση που θα προερχόταν από ένα κλέψιμο.
Η καλύτερη στιγμή του 45λέπτου άνηκε πάντως στους Ουκρανούς. Στο 9′ κέρδισαν φάουλ σε πολύ καλό σημείο, ο Σαπαρένκο εκτέλεσε, όμως ο Βλαχοδήμος πετάχτηκε στο δεξί του «παραθυράκι» και απέκρουσε σε κόρνερ.
Η ομάδα του Ζόρζε Ζεσούς προσπαθούσε να βρει χώρους όμως δεν είχε τη δυνατότητα να δημιουργήσει κάποια καλή φάση, λόγω της καλά οργανωμένης άμυνας των Ουκρανών. Οι Πορτογάλοι βρήκαν κάποιες στιγμές στα τελευταία λεπτά όμως δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ (0-0).
Στο δεύτερο μέρος η Μπενφίκα συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς, πιέζοντας για το γκολ, ενώ δεν επέτρεπε στους παίκτες της Ντιναμό Κιέβου να απειλήσουν την εστία του Βλαχοδήμου. Οι «αετοί» είχαν κάποιες φάσεις μιας και η άμυνα των Ουκρανών βρέθηκε σε ανισορροπία ορισμένες στιγμές, παρ’ όλα αυτά δεν μπόρεσε να σκοράρει.
Οι Πορτογάλοι πάντως τα… χρειάστηκαν στις καθυστερήσεις (90’+4′) καθώς ο Σαπαρένκο σκόραρε. Ο διαιτητής πήγε στο VAR και τελικά ακύρωσε το τέρμα με το 0-0 να μένει μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.
Ντιναμό Κιέβου (4-4-2): Μπόικο – Κετζιόρα, Σίροτα, Ζαμπάρνι, Μικολένκο – Σιντόρτσουκ, Σαπαρένκο, Ντε Πένα, Τσιγκανκόβ, – Μπουγιάλσκι, Σκούριν.
Μπενφίκα (3-4-3): Βλαχοδήμος – Μοράτο, Οταμέντι, Βερτόνχεν – Βάιγκλ, Μάριο, Ζιμπλέρτο, Γκριμάλδο – Εβερτον, Ράφα Σίλβα, Γιάρεμτσουκ
- Από τη ΓΑΔΑ οδηγείται στην Ευελπίδων ο 89χρονος (βίντεο)
- Alter Ego Media: Εκρηκτική αύξηση κερδοφορίας και ισχυρό αποτύπωμα μετά την εισαγωγή στο ΧΑ
- Serie A: Πόσο κοστίζουν οι διαιτητές στην Ιταλία και ποιος πληρώνει τον λογαριασμό
- Χρυσοχοΐδης για 89χρονο: Δεν καταλογίζει ευθύνες στην ΕΛ.ΑΣ. – «Η Ελλάδα δεν έχει θέματα ασφαλείας»
- Επίσκεψη Καρόλου στις ΗΠΑ: Οι καμουφλαρισμένες απαντήσεις του Βρετανού μονάρχη στον Τραμπ
- Σκύλος: «Έλα»… και εκείνος δεν έρχεται! – Μια κλασική ιστορία που έχει την εξήγησή της






