US Open – Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Νόβακ Τζόκοβιτς
Μεγάλη μέρα για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος κόντρα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ απόψε μπορεί να φθάσει στα 21 Grand Slam και στο πρώτο Calendar Slam από το 1969
Ένα σημαντικό ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος έχει φθάσει σχεδόν μέχρι το τέλος του δρόμου για τη μεγαλύτερη πρόκληση της πλούσιας καριέρας του.
Ο σέρβος τενίστας κοντράρεται το βράδυ της Κυριακής (23:00) με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ με φόντο τον τίτλο του US Open για το 2021.
Η ενδεχόμενη κατάκτηση θα είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο για τον «Νόλε», ο οποίος, αν νικήσει σήμερα, θα γίνει ο πρώτος στην ιστορία του αθλήματος με 21 Grand Slam, όντας μέχρι στιγμής στα 20 μαζί με τους Ρότζερ Φέντερερ και Ραφαέλ Ναδάλ.
Ταυτόχρονα, θα καταφέρει να κερδίσει το πρώτο Calendar Slam (κατάκτηση Australian Open, Roland Garros, Wimbledon και US Open σε ένα ημερολογιακό έτος) από το 1969 και τον θρυλικό αμερικανό Ροντ Λέιβερ, ο οποίος μάλιστα θα βρίσκεται στο γήπεδο γι’ αυτήν την πιθανή ιστορική στιγμή.
Ο τελικός θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Eurosport 1.
- Την επέκταση του προαστιακού σιδηροδρόμου στη Βοιωτία θέλει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας
- Γαλλία: Δύο βρέφη βρέθηκαν νεκρά σε καταψύκτη – Συνελήφθη η μητέρα τους
- Βουλή: Κρεσέντο Λαζαρίδη κατά ΠΑΣΟΚ – Θυμήθηκε τον Τσοχατζόπουλο για να αποφύγει τις νέες αποκαλύψεις
- Οι επιλογές του Χίφι για το καλοκαίρι – Τα δεδομένα με το συμβόλαιο του στην Παρί (vids)
- Τα νέα φάρμακα αδυνατίσματος φέρνουν αποτελέσματα αλλά και αναπάντητα ερωτήματα
- Βίντεο ντοκουμέντα από την σπείρα που «άνοιγε» σπίτια και οχήματα και έκλεβε με την μέθοδο της απασχόλησης

