Ο Κουν Αγκουέρο δεν θα καταφέρει να βρεθεί συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι, μετά την αποχώρησή του τελευταίου από τη Μπαρτσελόνα για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν.
Ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, σε δηλώσεις του στο «RAC1», ανέφερε πως μόλις έμαθες ότι ο «πούλγκα» θα φύγει από τους «μπλαουγκράνα» σοκαρίστηκε.
Οι δηλώσεις του Κουν Αγκουέρο:
«Όταν διαπραγματευόμουν με την Μπαρτσελόνα, μίλησα με τον Λίο. Μου είπε πως όλα είναι στον… αέρα. Όταν υπέγραψα αυτός ακόμα δεν είχε υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Μετά πήγαμε στο Κόπα Αμέρικα.
Όταν έμαθα πως θα φύγει από την Μπαρτσελόνα, σοκαρίστηκα. Πρόσφατα μίλησα μαζί του, θα επιστρέψει να ζήσει στην Βαρκελώνη σε λίγα χρόνια και ελπίζω να πετύχει στην Παρί».
Τα όσπρια επιστρέφουν δυναμικά στο παγκόσμιο διατροφικό προσκήνιο ως μια διατροφική επιλογή υψηλής αξίας για την υγεία, τη μακροζωία και την καθημερινή ευεξία.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
LIVE: Ολυμπιακός – Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μιλάνο για τα νοκ-άουτ play offs του CEV Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 9.
Μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, αυτή τη φορά με 76-72 στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό, για την 20ή αγωνιστική της Α1.
Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Αλεξέι Ποπίριν επικράτησαν των Βίκτορ Βλαντ Κορνέα και Σίμον Βαλκόφ με 6-3, 6-0 και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του τουρνουά της Ντόχα.