Κοροναϊός – Πού εντοπίζονται τα 2.807 κρούσματα – Δείτε αναλυτικά τον χάρτη της διασποράς
Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων. Την ίδια στιγμή, «πονοκέφαλο» στους ειδικούς προκαλούν αρκετές ακόμα περιοχές της Ελλάδας
Υψηλά παραμένουν και σήμερα τα κρούσματα του κοροναϊού στην Ελλάδα, τα οποία «αγγίζουν» τις 3.000. Συγκεκριμένα, σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.807 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις από τον φονικό ιό.
Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων. Την ίδια στιγμή, «πονοκέφαλο» στους ειδικούς προκαλούν αρκετές ακόμα περιοχές της Ελλάδας.
Σταθερά η Αττική συγκεντρώνει πολύ λιγότερα από τα μισά κρούσματα της χώρας, με το Λεκανοπέδιο να καταγράφει σήμερα μόλις 635 μολύνσεις. Έντονη ανησυχία, ωστόσο, προκαλεί η Θεσσαλονίκη, στην οποία σε αντίθεση με την Αττική τα κρούσματα παραμένουν ιδιαίτερα ψηλά, αφού σήμερα «δίνει» 336.
Σταθερά στο «κόκκινο» για πολλοστή μέρα στη σειρά βρίσκεται η Κρήτη, με το Ηράκλειο να «δίνει» 72 κρούσματα, τα Χανιά 27 και το Ρέθυμνο 18.
Ακόμα, 114 κρούσματα καταγράφει η Αχαΐα, 87 η Ημαθία, 84 η Λάρισα, 76 η Καβάλα και 51 η Μεσσηνία.
Τέλος, 119 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση.
Δείτε αναλυτικά:
- Ο Τραμπ διαβεβαιώνει πως θα υποδεχτεί τον Σι Τζινπίνγκ «προς το τέλος της χρονιάς» στον Λευκό Οίκο
- Πορτογαλία: Σαρωτική νίκη του σοσιαλιστή Σεγκούρο στις προεδρικές εκλογές έναντι του ακροδεξιού Βεντούρα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Κατάσκοπος 3 χρόνια και όχι μόλις 3 μήνες
- Ο φόβος για την AI, νέα πραγματικότητα στη Wall Street
- Google: Κάτι αλλάζει με τις επαφές στα κινητά Android – Η έξυπνη…καρτών κλήσεων
- Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, με Καρέρας – Εμπαπέ!



