Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mad Clip - Σοκ από τον ξαφνικό θάνατο του τράπερ

Mad Clip – Σοκ από τον ξαφνικό θάνατο του τράπερ

Θλίψη στο χώρο της μουσικής έφερε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του γνωστού τράπερ Mad Clip μετά από τροχαίο στη Βουλιαγμένη

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Αυγούστου, όταν ο 34χρονος γνωστός τράπερ Mad Clip  έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε κολώνα, στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σοβαρή που χρειάστηκαν δύο ώρες για να απεγκλωβιστεί ο καλλιτέχνης.

Ο 34χρονος διακομίσθηκε αρχικά στο Ασκληπιείο της Βούλας σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και εν συνεχεία στον «Ευαγγελισμό» όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο αυτοκίνητο δεν επέβαινε άλλος επιβάτης.

Ο Mad Clip κατά κόσμο Πήτερ Αναστασόπουλος επέστρεφε στο σπίτι του από γαμήλια δεξίωση στην οποίο είχε παρευρεθεί, έχοντας αναρτήσει βίντεο και στιγμιότυπα στα stories του, στον επίσημο λογαριασμό του στο Instragram.

Ο Mad Clip με μια ματιά

Ο Mad Clip γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 25 Μαΐου του 1987.

O ελληνοαμερικανός τράπερ που ήρθε στη χώρα μας για να κυνηγήσει το όνειρό του, άνηκε στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Capital Music και τα τελευταία χρόνια μετρούσε δεκάδες επιτυχίες, εκατοντάδες χιλιάδες followers στο Instagram και εκατομμύρια views στο Youtube.

View this post on Instagram

A post shared by Mad Clip (@madclip)

View this post on Instagram

A post shared by Mad Clip (@madclip)

Από τότε που κυκλοφόρησε το Dealer, ακολούθησαν πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια του, όπως το ΜΑΜΑ, Kotera, Sinthikes, Mporei και άλλα, τα οποία ξεπέρασαν τις 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Είχε κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ, το Super trapper, το O Amerikanos LP, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat.

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του

Η σχέση με την Άννα Μαρία Ηλιάδου

Ο Mad Clip το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε σχέση με την νικήτρια του GNTM Άννα-Μαρία Ηλιάδου με κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις  να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Ο  34χρονος τράπερ Mad Clip και η 20χρονη πρώην παίκτρια και νικήτρια του GNTM  δημοσίευσαν κοινά τους στιγμιότυπα στα stories τους στο Ιnstagram και όλα προδίδαν πως οι δύο τους ήταν ζευγάρι.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024