Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αφροδίτη Μπάρμπα - Από τον διαγωνισμό ομορφιάς, στον γάμο με τον Άραβα Σεΐχ Σατζ Ρασίντ και τη σύλληψη για κοκαΐνη

Αφροδίτη Μπάρμπα – Από τον διαγωνισμό ομορφιάς, στον γάμο με τον Άραβα Σεΐχ Σατζ Ρασίντ και τη σύλληψη για κοκαΐνη

«Το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία», δήλωνε το 2018 η «Miss Playboy» και συγκλόνιζε μιλώντας για τις δραματικές στιγμές που ζούσε στο πλάι ενός σεΐχη. Τρία χρόνια μετά βρίσκεται ενώπιον της δικαιοσύνης για κατοχή ναρκωτικών.

Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό Playmate 2011 ενώ στο βιογραφικό της έχει και οντισιόν του GNTM2. Σήμερα, έγινε γνωστό πως συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην Γλυφάδα για κατοχή  30 γραμμαρίων κοκαΐνης. Ο λόγος για την Αφροδίτη Μπάρμπα.

Το γνωστό μοντέλο που είχε απασχολήσει τα Μέσα και στο παρελθόν, όταν είχε υποστηρίξει πως είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον Άραβα πρώην σύζυγό της, εντοπίστηκε με τις ναρκωτικές ουσίες κατά την διάρκεια ελέγχου και άμεσα οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για τα περαιτέρω.

Ο γάμος με τον Άραβα, ο επεισοδιακός χωρισμός και οι αποκαλύψεις για τη διατροφή

Η 30χρονη βρίσκεται πολλά χρόνια στον χώρο της σόουμπιζ. Έκανε για αρκετό καιρό πρωταθλητισμό στην κολύμβηση. Στη συνέχεια σπούδασε παιδαγωγικά, όμως ακολούθησε το πάθος της για το μόντελινγκ. Το 2011 συμμετείχε στο διαγωνισμό Playmate, όπου και κέρδισε τον τίτλο «Miss Playboy». Επίσης, έχει λάβει μέρος στο GNTM2 και το My Style Rocks.

«Ένας μεγάλος έρωτας τής έφερε ένα ξεχωριστό και μοναδικό δώρο», όπως έχει πει η ίδια, καθώς είναι μητέρα ενός κοριτσιού. Όσο για τον έρωτα; Είναι ο Άραβας Σεΐχ Σατζ Ρασίντ. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2014 και ερωτεύτηκε παράφορα. Οι δυο τους παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα, το 2016, στις Μαλδίβες. Νωρίτερα είχαν αποκτήσει μία κόρη.

Ωστόσο, ο γάμος τους δεν ήταν ονειρικός και δύο χρόνια αργότερα χώρισαν, με την Αφροδίτη Μπάρμπα να κάνει λόγο για ψυχολογική βία από τον Άραβα. Το μοντέλο σε συνεντεύξεις του έχει πει πως την μείωνε ως γυναίκα και της φερόταν άσχημα. Επίσης δεν έδινε καμία σημασία ούτε στην ίδια αλλά ούτε και στην κορούλα τους.

«Υπήρξαν μέρες που δεν είχα να δώσω στο παιδί μου γάλα», έχει τονίσει. Επίσης. έχει αποκαλύψει ότι ο σύζυγός της την πίεζε να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ κάποια στιγμή είχε κλειδώσει εκείνη και την κόρη της σε ένα δωμάτιο στο Λονδίνο για αρκετές ώρες. «Μια μέρα που είχαμε τσακωθεί και είχε φύγει από το σπίτι. Μου είχε πει να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα. Είχα βγάλει τα εισιτήρια της επιστροφής, αλλά μας είχε κλειδώσει μέσα στο δωμάτιο. Εγώ σκαρφάλωνα σ’ ένα μικρό μπαλκόνι και τα έβγαζα από εκεί. Με βοήθησε μια κοπέλα που είχαμε από την Ελλάδα και έπρεπε να φύγει μαζί μας. Το πρωί φύγαμε…», έχει πει.

Το τέλος του γάμου τους ήταν προδιαγεγραμμένο

«Έως σήμερα το μόνο που εξέλαβα είναι η πλήρη αδιαφορία σας. Έχω δε προσπαθήσει άπειρες φορές να σας καλέσω στο κινητό σας τηλέφωνο προκειμένου να έχουμε μια καλή επικοινωνία, αποκλειστικά με γνώμονα το συμφέρον του ανήλικου τέκνου μου, και αντ’ αυτού μου κλείνετε το τηλέφωνο αρνούμενος οποιονδήποτε τρόπο επικοινωνίας», ανέφερε στην εξώδικη διαμαρτυρία του το 2018 το μοντέλο.

Από τον Άραβα ζητούσε να της καταβάλλει 380 ευρώ τον μήνα για τον παιδικό σταθμό της κόρης τους, 25 ευρώ για την ιατρική της περίθαλψη και 2.000 ευρώ της ίδιας ετησίως. Επιπλέον, 2.000 ευρώ ετησίως για ένδυση και άλλα 2.000 ευρώ τον χρόνο για τις διακοπές τους Χριστούγεννα και καλοκαίρι. Για την ψυχαγωγία της κόρης τους αξίωνε 200 ευρώ τον μήνα. Τέλος, σημείωνε πως εκείνη δεν έχει κάποια πηγή εισοδήματος για να μεγαλώσει το παιδί.

=

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024