Καστοριά – Μινκ εισέβαλε σε σπίτια μέσα από τις τουαλέτες
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ένα μινκ αναστάτωσε δύο σπίτια στην Καστοριά όταν μπήκε μέσα σε αυτά από το δίκτυο της αποχέτευσης.
Ένα μινκ αναστάτωσε δύο σπίτια στην Καστοριά όταν αποφάσισε να τα… επισκεφθεί μέσα από τις τουαλέτες. Το συγκεκριμένο ζωάκι έκανε την εμφάνισή του μέσα από τις σωληνώσεις της τουαλέτας.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, έγινε αντιληπτό από τους ενοίκους του πρώτου σπιτιού που «επισκέφθηκε», οι οποίοι κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά δεν κατάφερε να το εντοπίσει. Λίγη ώρα αργότερα σε δεύτερο σπίτι στην ίδια γειτονιά, το μινκ εμφανίστηκε και πάλι στο μπάνιο. Το στοιχείο αυτό και το γεγονός ότι το μινκ ήταν βρεγμένο, οδήγησε στο συμπέρασμα, ότι το ζωάκι κυκλοφορούσε μέσα στους αγωγούς του αποχετευτικού δικτύου.

Ο… δράστης συνελήφθη
Το πρωτοφανές περιστατικό έκανε γνωστό, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, μέλος της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης του Αρκτούρου και της Εταιρίας Προστασίας Περιβάλλοντος Καστοριάς, ο οποίος κλήθηκε στο σημείο. Σύμφωνα με την ανάρτησή του, η επιχείρηση είχε αίσιο τέλος, καθώς οι πυροσβέστες κατάφεραν να «συλλάβουν» τον απρόσκλητο επισκέπτη.
- Υπόμνημα της δημάρχου Γαύδου στην κυβέρνηση για τα ζητήματα που απασχολούν το νησί
- Νέο βίντεο από τη σύλληψη του Λουίτζι Μαντζιόνε: Τι δείχνουν οι κάμερες ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του CEO της UnitedHealthcare
- Ταΰγετος: Αίσιο τέλος για τον 28χρονο Γάλλο πεζοπόρο που έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων
- Εγκαινιάστηκε η νέα πλατεία Αγίων Αναργύρων
- Live streaming: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
- Καιρός: Νέα ατμοσφαιρική διαταραχή φέρνει κρύο, βροχές και χιόνια – Έντονη αστάθεια μέχρι τις Γιορτές
- Νεκρός ο διάσημος βαρύτονος Τζούμπιλαντ Σάικς μετά από πολλαπλές μαχαιριές – Συνελήφθη ο γιος του για τη δολοφονία του
- Χανιά: Συνεχίζεται αύριο η δίκη για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 22χρονο Παναγιώτη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442