Game of Chefs – Η κίνηση-ματ που εξετάζει το κανάλι
Το κανάλι περιμένει πολλά από το νέο ριάλιτι
«Ντόμινο εξελίξεων» φέρνει το νέο Game of Chefs στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.
Ένα από τα πλέον δυνατά χαρτιά του ΑΝΤ1 θα είναι το «Game of Chefs» την προσεχή τηλεοπτική σεζόν γι’ αυτό και το κανάλι του Αμαρουσίου επιθυμεί να το διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο καθημερινό του πρόγραμμα.
Μάλιστα, ίσως, βασιστούν πολλά άλλα προγράμματα του ΑΝΤ1 στο νέο μαγειρικό ριάλιτι. Κι αυτό καθώς από τις… παρυφές της prime time αναμένεται να ξεκινά φέτος η «μητέρα των μαχών» ανάμεσα στα κανάλια.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη Real life, ο ΑΝΤ1 εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να προγραμματίσει το «Game of Chefs» καθημερινά στις 20.00, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου, για να «προλάβει» τον ανταγωνισμό. Στην περίπτωση αυτή, η καθημερινή σειρά «Ήλιος», που συνεχίζει για δεύτερη σεζόν, θα μετατεθεί νωρίτερα στην απογευματινή ζώνη όπου και το STAR θα «χτυπήσει» με πρωτότυπη δραματική σειρά.
Όσο για την παρουσίαση του νέου ριάλιτι μαγειρικής του ΑΝΤ1, «Game of Chefs», μετά το «ναυάγιο» των συζητήσεων με την Αθηνά Οικονομάκου επικρατέστερη για το χρίσμα της παρουσιάστριας είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου.
- Ιράν: Ανησυχεί για την επόμενη μέρα ο Μερτς – Δεν υπάρχει διατυπωμένη στρατηγική
- Μέση Ανατολή: «Οι άμαχοι πληρώνουν το τίμημα σε ολόκληρη την περιοχή», επισημαίνει ο ΟΗΕ
- Τουρκία: Κριτική στο Ιράν ασκεί ο Φιντάν για τα πλήγματα σε ενεργειακές υποδομές άλλων χωρών
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Μια ετικέτα «σωσίβιο»
- Ζάκερμπεργκ: Η αγορά αρχοντικού ύψους 170 εκ. δολ. σπάει τα ρεκόρ τιμών στο Μαϊάμι
- ΣΕΠΕΕ: Στάσιμες οι πωλήσεις ενδυμάτων το 2025

