Πετρούνιας – «Θα προσπαθήσω να εκπληρώσω το όνειρό μου για δεύτερη φορά»
Ο Λευτέρης Πετρούνιας έστειλε μήνυμα νίκης ενόψει του τελικού των κρίκων το πρωί της Δευτέρας (2/8, 11.00 π.μ. ώρα Ελλάδος ) για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας θα αγωνιστεί το πρωί της Δευτέρας (2/8, 11.00 π.μ. ώρα Ελλάδος) στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όντας το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση πριν τον τελικό, έστειλε το δικό του μήνυμα θετικής σκέψης και νίκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Ένα μεγάλο ταξίδι λοιπόν φτάνει στο τέλος του αύριο το πρωί . Είμαι ευλογημένος που έχω φτάσει ως εδώ με όλες τις δυσκολίες που είχα στο δρόμο μου , όμως αυτή είναι η ομορφιά του Πρωταθλητισμού. Γεμάτος ψυχικά γιατί έχω την καλύτερη ομάδα γύρω μου, αύριο θα προσπαθήσω να κάνω για ακόμη μια φορά ότι ονειρευόμουν . Να κερδίσω !», ήταν τα λόγια του Λευτέρη Πετρούνια ενόψει του τελικού των κρίκων.
Ένα μεγάλο ταξίδι λοιπόν φτάνει στο τέλος του αύριο το πρωί .
Είμαι ευλογημένος που έχω φτάσει ως εδώ με όλες τις δυσκολίες που είχα στο δρόμο μου , όμως αυτή είναι η ομορφιά του Πρωταθλητισμού. Γεμάτος ψυχικά γιατί εχω την καλύτερη ομάδα γύρω μου, αύριο θα προσπαθήσω να κάνω pic.twitter.com/GowGbXYXSj— Petrounias Eleftherios (@Petrounias_E) August 1, 2021
- Θεσσαλονίκη: Βόμβες μολότοφ και επεισόδια στο κέντρο μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ
- Η Ταϊβάν ζητά παράταση από τις ΗΠΑ για την παράδοση όπλων που δεν έχει αποπληρώσει
- Ιράν: Ο Τραμπ υπογράφει διάταγμα με απειλή δασμών σε χώρες που συναλλάσσονται με την Ισλαμική Δημοκρατία
- «Πιστεύουν ότι η Λόρα κινδυνεύει & ζητούν από τις γερμανικές Αρχές να την βρουν» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Το νέο δίλημμα
- «Αντί να γκρινιάζετε, αναλάβετε τις ευθύνες σας», λέει ο Λεσκίρ στους εργοδότες
