ΑΕΚ – Τέλος οι Λόπες και Νταντσένκο
Ειδοποιήθηκαν πως δεν υπολογίζονται οι δύο παίκτες
Οι εκκαθαρίσεις ξεκίνησαν στην ΑΕΚ μετά το κάζο από τη Βελέζ και μάλιστα δυναμικά! Έλντερ Λόπες και Όλεγκ Νταντσένκο ειδοποιήθηκαν σήμερα πως δεν υπολογίζονται και καλούνται άμεσα να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους!
Η Ένωση ενημέρωσε τον Πορτογάλο αριστερό μπακ χαφ πως δεν υπολογίζεται. Πλέον ξεκινάει η διαδικασία να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Λόπες δεν θα βρίσκεται στα πλάνα της ομάδα και του προπονητή και ουσιαστικά τελειώνει άμεσα από την ΑΕΚ.
Σε ότι έχει να κάνει με τον Νταντσένκο τώρα, ο Ουκρανός δεν θα προπονηθεί ξανά με την Ένωση, μια και μέχρι να λυθεί το συμβόλαιό του θα γυμνάζεται με την ΑΕΚ Β’. Η ΑΕΚ όπως γίνεται αντιληπτό φουλάρει για δεξιό μπακ άμεσα, ο οποίος θα έρθει με την προοπτική του βασικού.
Μένει να φανεί αν αυτές οι δύο αποχωρήσεις θα είναι οι μοναδικές από το ρόστερ των Κιτρινόμαυρων, που δεδομένα θα αλλάξει σε μεγάλο βαθμό μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.
Να σημειωθεί πως ο Λόπες ήρθε στην ΑΕΚ το 2017, πανηγύρισε με την Ένωση το πρωτάθλημα και ήταν σημαντική μονάδα τα προηγούμενα χρόνια. Σε ότι έχει να κάνει με τον Νταντσένκο, ο Ουκρανός αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη όμως σε κανένα σημείο δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες.
- Ένας 64χρονος δότης χάρισε ελπίδα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
- «Κρίσιμη στιγμή» για τη Δανία εν μέσω απειλών του Τραμπ να καταλάβει τη Γροιλανδία – Τι είπε η Φρέντερικσεν
- Ο (πρώτος) ήρωας του Emirates στην Ρόζενμποργκ
- Καιρός: Ξεκίνησε η ψυχρή εισβολή – Χιονοπτώσεις κατά τόπους ακόμη και στα πεδινά
- Έκρηξη σουπερνόβα επεκτείνεται στο Διάστημα σε θεαματικό βίντεο της NASA
- Ρωσία: Τρεις πλατφόρμες γεώτρησης χτυπήθηκαν από την Ουκρανία – Πόσο έχει πέσει η παραγωγή αργού της Μόσχας


