Νέος γενικός διευθυντής στην Astellas Ελλάδας, Κύπρου, Μάλτας
Τη θέση του γενικού διευθυντή της ιαπωνικής φαρμακευτικής Astellas στη χώρα μας ανέλαβε ο κ. Χαράλαμπος Λάμπρου
Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στην Astellas Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας ανέλαβε ο Χαράλαμπος Λάμπρου, ο οποίος κατείχε μέχρι πρόσφατα τη θέση του Διευθυντή Market Access & Government Affairs.
Ο Χαράλαμπος Λάμπρου διαθέτει πολυετή εμπειρία στη φαρμακευτική βιομηχανία, καθώς έχει διατελέσει ανώτατο στέλεχος σε σημαντικές θέσεις ευθύνης, σε διαφορετικούς τομείς, ξεκινώντας το 2003 από τη φαρμακευτική εταιρεία Pfizer.
Είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Northumbria (Newcastle, Αγγλία) στην Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων και κάτοχος MSc από το Πανεπιστήμιο Sunderland (UK) στο Project Management.
Mε αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ο Χαράλαμπος Λάμπρου δήλωσε: «στόχος μου είναι να συμβάλω ουσιαστικά στη δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας και στη συνέχιση της επιτυχημένης πορεία της στην Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα αναδεικνύοντας την καινοτομία των θεραπευτικών επιλογών της Astellas, σε αξία προς την ιατρική κοινότητα και τους ασθενείς».
- Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα παραμένει «καταστροφική» λένε γνωστές ΜΚΟ
- Περισσότεροι από 20 νεκροί στην Ονδούρα σε 24 ώρες – Το ένα περιστατικό αφορά αστυνομική επιχείρηση [βίντεο]
- Η Κούβα μέσω του ΥΠΕΞ Ροντρίγκεζ καταγγέλλει το «ψέμα» και την επιθετικότητα των ΗΠΑ
- Ρωσία και Λευκορωσία πραγματοποιούν κοινές πυρηνικές ασκήσεις σε ξηρά, θάλασσα και αέρα
- Πρόταση της Fed για την επέκταση της γραμμής ανταλλαγής νομισμάτων – Τι δείχνουν τα πρακτικά
- Γιορτή σήμερα 22 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο



