
Πάνος Ιωαννίδης: Πού ξεκίνησε διακοπές ο γοητευτικός κριτής;
Σε ένα από τα πιο γαστρονομικά και όμορφα νησιά!
Ύστερα από μια αρκετά απαιτητική χρονιά, τόσο με τα γυρίσματα του reality μαγειρικής, όσο και με τον κορονοϊό που κράτησε για πολύ καιρό κλειστά τα εστιατόρια, έφτασε η ώρα για τον Πάνο Ιωαννίδη να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.
Ο γοητευτικός κριτής του MasterChef, αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και να ξεκουραστεί παρέα με φίλους και φίλες στη Σαντορίνη.
Ο Πάνος Ιωαννίδης βρίσκεται στο νησί και ανέβασε φωτογραφία με τρεις φίλους του, πριν επιστρέψει για να μπει και πάλι στο τηλεοπτικό πλατό για τα γυρίματα του νέου κύκλου του επιτυχημένη reality του Star, το οποίο θα μεταδοθεί για έκτη χρονιά.
Δείτε το στόρι του και…ζηλέψτε ελεύθερα:
- ΠΑΟΚ: Οι 11 του Λουτσέσκου κόντρα στον Παναθηναϊκό (pic)
- Super League 2: Υποβιβάστηκε και τυπικά ο ΠΑΣ Γιάννινα, σπουδαία νίκη για την Καβάλα
- Παναθηναϊκός: Η 11άδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (pic)
- ΚΚΕ για Μητσοτάκη: Tεράστιο θράσος να εμφανίζεται σαν να μην είναι ο επικεφαλής μιας κυβέρνησης βουτηγμένης στη σαπίλα
- Πυρηνική ενέργεια: Μπορεί να δώσει την οριστική απάντηση στο σοκ της Ευρώπης;
- Αινιγματική η Γκάμπαρντ – Τι πιστεύει πραγματικά η επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ για το Ιράν;




