Σε αυτό το εστιατόριο σερβίρουν κρέας φτιαγμένο από λαχανικά
To νεοϋορκέζικο Carnemare είναι ναός του κρέατος, αλλά αποφάσισε να καινοτομήσει
Spotlight
-
Παράταση σε πληρωμές φόρων που έληγαν στις 30 Απριλίου
-
«Δύο παράλληλα συστήματα» οδηγούν στην «απόλυτη ιδιωτικοποίηση» της Υγείας
-
Από ουραγοί, ηγέτες της Ευρώπης – Οι ΝΥΤ εξυμνούν την οικονομία των νότιων χωρών της ΕΕ
-
Eπίθεση Γεωργιάδη σε υγειονομικούς που τον αποδοκίμαζαν – «Είστε ανθρωπάκια, ασήμαντα»
Η απίθανα ζουμερή μπριζόλα στο Carne Mare, του σεφ Andrew Carmellini, που βρίσκεται στο αναζωογονημένο South Street Seaport της Νέας Υόρκης, δεν είναι φτιαγμένο από βόειο κρέας, αλλά από παντζάρι!
Ένε μείγμα ξηρών μπαχαρικών, κρεμμύδι και άλλα αφυδατωμένα λαχανικά δημιουργούν το τέλειο κρεατένιο umami. Η παασκευή καπνίζεται, αργοψήνεται και ύστερα μπαίνει τηγάνι με σκορδοβούτυρο, θυμάρι και δενδρολίβανο.
Τι πιο νόστιμο και, συγχρόνως, πολύ πιο υγιεινό από μια μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα;
View this post on Instagram
«Η χορτοφαγία είναι μέρος της σύγχρονης αστικής ζωής», λέει η Carmellini, ο οποίος εμπνεύστηκε από την σύζυγό του, πρώην χορτοφάγο, για να δημιουργήσει το πιάτο.
View this post on Instagram
«Κάτι τέτοιο επιτρέπει στους ανθρώπους να συμμετέχουν στην κουλτούρα της κρεατοφαγίας, χωρίς να τρώνε κρέας. Μαγικό;», λέει ο σεφ.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις