«Ο Μπενίτεθ συμφώνησε με την Έβερτον»
Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, ο Ράφα Μπενίτεθ αναμένεται να υπογράψει στην Έβερτον μέσα στην επόμενη βδομάδα.
Ο Ράφα Μπενίτεθ θα είναι τελικά ο νέος τεχνικός της Εβερτον, μετά την αποχώρηση του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος ανέλαβε την Ρεάλ Μαδρίτης.
Οι διοικούντες την Εβερτον αναζητούσαν τον αντικαταστάτη του και τον βρήκαν στο «πρόσωπο» του Ισπανού, ο οποίος προτιμήθηκε από τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο.
Σύμφωνα με το Sky Sports, ο Ισπανός τεχνικός συμφώνησε στο συμβόλαιο, που του πρότειναν οι μπλε του Λίβερπουλ, και να αναμένεται να το υπογράψει ην ερχόμενη εβδομάδα.
O 61χρονος Μπενίτεθ, ο οποίος το 2005 κατέκτησε με την Λίβερπουλ το Champions League, μετά την αποχώρησή του από το Ανφιλντ το καλοκαίρι του 2010, εργάστηκε κατά σειρά σε Ίντερ, Τσέλσι, Νάπολι, Ρεάλ και Νιούκαστλ, ενώ την τελευταία διετία εργαζόταν στην Κίνα στον πάγκο της Ντάλιαν Προ.
- Αιμίλιος Χειλάκης: Τι λέει για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί
- Στη κόλαση της Συρίας επιστρέφει η ΕΕ τους μετανάστες – Δίνει 620 εκ. ευρώ στον αλ Σαράα να τους «φροντίσει»
- Η κυβέρνηση έχει ήδη ηττηθεί στη σύγκρουση με τους αγρότες
- Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Κέντρικ Ναν για το «διπλό» στο Μόναχο
- Κίνηση στους δρόμους: «Κόκκινος» ο Κηφισός, καθυστερήσεις στην Αττική οδό
- Σε ελληνικά νερά σήμερα ο «Κίμων», η πρώτη ελληνική φρεγάτα «Belharra»




