MasterChef: Η επική γκάφα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στον τελικό
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος λίγο πριν ξεκινήσουν οι δοκιμασίες για τον τελικό έκανε μια επική γκάφα....
Στην τελική ευθεία έχει μπει το MasterChef, αφού σε μια βδομάδα από τώρα θα δούμε τον μεγάλο τελικό.
Στο επεισόδιο της Τρίτης (1/6) Μαργαρίτα και Διονύσης, διαγωνίστηκαν στην πρώτη δοκιμασία του τελικού ωστόσο έχουν την πολύτιμη βοήθεια τεσσάρων παλιών γνώριμων.
Την Μαργαρίτα βοήθησε ο Παύλος Χάππιλος και η Μαρίνα Ντεμολλάι, ενώ τον Διονύση ο Αλέξανδρος Συνοδινός και ο Τζιοβάνι Σκαράτζι.
Ωστόσο, όταν οι τρεις κριτές ανακοίνωσαν στους δύο καλύτερους του φετινού MasterChef όσα θα γίνουν στο χτεσινοβραδινό επεισόδιο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε μια επική γκάφα αφού αποκάλεσε την Μαργαρίτα “Μαρίνα”.
Τότε ο Διονύσης τον διόρθωσε, όμως μετά από λίγο έκανε ξανά το ίδιο λάθος.
«Σεφ θα φύγω», είπε η Μαργαρίτα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να της ζητά συγγνώμη.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:
- Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Κρυφή «βεντέτα» με τον Άντριου και εκδίκηση για την Κέιτ Μίντλετον – «Θέλει να τον τελειώσει»
- Διχάζει την αυτοκινητοβιομηχανία ο νέος νόμος της ΕΕ
- «Όχι» του Μαγκουάιρ σε πρόταση να δώσει 60.000 ευρώ για να κλείσει η υπόθεση της Μυκόνου
- Τραγωδία στην Ομόνοια – 15χρονος έπεσε στο κενό από μπαλκόνι ξενοδοχείου
- Φενερμπαχτσέ – Μονακό 88-70: Ένατη σερί νίκη για την ομάδα του Γιασικεβίτσιους
- Έμα Γουάτσον: Ποιος είναι ο Μεξικανός δισεκατομμυριούχος με τον οποίο φιλιέται η διάσημη ηθοποιός;
