Ολυμπιακός σε ΠΑΟ: «Ξεκαρδιστήκαμε ενθυμούμενοι το λόγο που προκάλεσε την επανάληψη του πρώτου τελικού»
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός απάντησε στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης (25/5) ο Παναθηναϊκός απάντησε ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να θυμίζουν στους Πράσινους ότι ο πρώτος τελικός επαναλήφθηκε μετά από ένσταση που είχαν κάνει για το εκπρόθεσμο καλάθι της Ριντ.
«Η προσφιλής τακτική του αντιπάλου να κάνει ενστάσεις όταν χάνει εντός αγωνιστικού χώρου, διαβάσαμε και ξεκαρδιστήκαμε ενθυμούμενοι το λόγο που προκάλεσε την επανάληψη του 1ου τελικού», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι Πειραιώτες.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει τον πρώτο τελικό στο παρκέ με 72-70, αλλά μετά από απόφαση – σκάνδαλο της ΚΕΔ το παιχνίδι επαναλήφθηκε.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός:
«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. γνωστοποιεί ότι η απονομή του πρωταθλήματος δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα, αλλά το επόμενο χρονικό διάστημα λόγω ένστασης του Ολυμπιακού.
Θα καθυστερήσει λίγο η επίσημη άρση της κούπας του πρωταθλητή στο γήπεδο της Λεωφόρου καθώς η Ομοσπονδία ενημέρωσε τον Σύλλογο ότι θα πρέπει νομικά να τελεσιδικήσει η ένσταση για τη Χατζηνικολάου πρώτα και μετά να γίνει η απονομή.
Η προσφιλής τακτική του αντιπάλου να κάνει ενστάσεις όταν χάνει εντός αγωνιστικού χώρου, μπορεί να καθυστερεί χρονικά την απονομή, ωστόσο ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που ανήκει και θα παραμείνει».
- Πιερία: «Το είχε πάρει πολύ βαριά» – Ο πατέρας του κτηνοτρόφου που αυτοκτόνησε μετά τη σφαγή του κοπαδιού του
- Κυνηγώντας τα πλοία – φαντάσματα: Οι ΗΠΑ βάζουν στο μάτι τον «σκοτεινό στόλο»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (10/1): Πού θα δείτε Ατρόμητος-Ολυμπιακός, Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ για τη Super League
- Αυστραλία: Κατάσταση καταστροφής στην πολιτεία Βικτόρια λόγω πυρκαγιών
- Κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να κυβερνήσει τη χώρα
- Συλλογικές συμβάσεις εργασίας: Αναμένονται κρίσιμες αποφάσεις του ΟΜΕΔ για διανομείς και ταχυμεταφορείς


