
Μπακογιάννης: Να παραχωρηθεί στο Δήμο Αθήνας το «Εμπρός»
Επίσημη πρόταση στην ΕΤΑΔ, στην οποία και ανήκει το κτίριο του «Εμπρός», για την παραχώρηση του στον Δήμο της Αθήνας, διατύπωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης
Επίσημη πρόταση στην ΕΤΑΔ, στην οποία και ανήκει το κτίριο του «Εμπρός», για την παραχώρηση του στον Δήμο της Αθήνας, διατύπωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.
Μοντέλο Λυκαβηττού
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ κ. Στέφανο Βλαστό, ο Κώστας Μπακογιάννης πρότεινε να ακολουθηθεί μοντέλο Λυκαβηττού και ο χώρος που φιλοξενεί το «Εμπρός» να περάσει στον Δήμο της Αθήνας.
Η πρωτοβουλία αυτή, όπως υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Αθηναίων, υπαγορεύεται από την ανάγκη να στηριχθεί η καλλιτεχνική έκφραση και οι καλλιτέχνες της πόλης και είναι απολύτως συμβατή με το τριετές σχέδιο για τον πολιτισμό που έχει ήδη εξαγγελθεί.
Με την υποσημείωση ότι ο Δήμος Αθηναίων δεν είχε ούτε αρμοδιότητα, ούτε ανάμειξη στα όσα εξελίχθηκαν στον χώρο του «Εμπρός» ,το θέμα θα τεθεί από τον Δήμαρχο στην απογευματινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου ο κ. Μπακογιάννης θα ενημερώσει επισήμως για την σχετική πρόταση προς την ΕΤΑΔ.
- Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2: Η αποβολή του Κουμπαρσί άνοιξε τον δρόμο για τους φιλοξενούμενους
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]
- Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ 2-0: Επίδειξη δύναμης από τους πρωταθλητές Ευρώπης
- Εντυπωσιακό θέαμα: Ελεγχόμενες εκρήξεις σπάνε τους πάγους στον ποταμό Άμουρ
- Μούρθια – ΠΑΟΚ 89-85: Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η σερί χρονιά ο «δικέφαλος»
- Λύγισε ο Πάνος Ρούτσι στην εκδήλωση για τη δίκη των Τεμπών: «Σήμερα θα σβήναμε τα κεράκια του Ντένις»



