Εύκολη και νόστιμη συνταγή για σαλάτα με χταποδάκι
Μια νόστιμη συνταγή για ελαφρύ βραδινό.
Δέσποινα Βανδή και Βίκυ Σταυροπούλου παρέα με το σεφ Νίκο Οικονομόπουλο ετοίμασαν μια νόστιμη συνταγή για ελαφρύ βραδινό.
Στη μαγευτική Καρδαμύλη οι τρεις τους ετοίμασαν μια σαλάτα με αλμυρίκι, ταραμά και χταποδάκι.
Ο σεφ μάλιστα, έδωσε και ένα tip για την αλλαγή θερμοκρασίας των λαχανικών, σημειώνοντας πως όταν βγαίνουν από τη φωτιά πρέπει να τα κρυώσουμε με κρύο νερό ή πάγο.
Τα υλικά της συνταγής:
δύο πλοκάμια χταποδιού
400 γρ. αλμυρίκια
1 λεμόνι
4-5 φέτες πορτοκάλι
θυμάρι
φρέσκο κρεμμυδάκι
ελαιόλαδο
αλάτι
2 κ.σ. ταραμά λευκό
3 καπαρόμηλα
- Δώρο Πάσχα: Έως την Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή του στους εργαζόμενους
- «Μαύρα» εισοδήματα και «κρυφές» αγοραπωλησίες ακινήτων ψάχνει η εφορία
- Πέισερς – Μπακς 126-113: Με την πλάτη στον τοίχο και χωρίς λύσεις το Μιλγουόκι
- Σεισμός 4 Ρίχτερ ανοιχτά της Κρήτης
- Δίκη για το Μάτι: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τη φονική πυρκαγιά
- Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας