Ολυμπιακός: «Θα λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι»
Οι Ερυθρόλευκοι τονίζουν ότι χρησιμοποιήσουν όλα τα νόμιμα μέσα για τη διασφάλιση των συμφερόντων τους, ενώ επισημαίνουν ότι οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν για το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί μετά τον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.
Στον… αέρα παραμένει ο δεύτερος τελικός της Α1 μπάσκετ Γυναικών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το μεσημέρι της Κυριακής (16/5), καθώς ακόμα δεν έχει βγει η απόφαση για την ένσταση που κατέθεσε το Τριφύλλι για τον πρώτο τελικό.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός το βράδυ του Σαββάτου ξεκαθάρισε ότι θα «χρησιμοποιήσει όλα τα νόμιμα μέσα, μηνύσεις και αγωγές προς όλους τους εμπλεκόμενους (μέλη της ΚΕΔ και Δ. Σ. ΕΟΚ) για τη διασφάλιση των συμφερόντων του», ενώ οι Ερυθρόλευκοι επισημαίνουν ότι «οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν».
Η επίσημη θέση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:
«Ο Ολυμπιακός αναφορικά με τη φαρσοκομωδια που παρακολουθούμε να εξελίσσεται, προτίθεται να χρησιμοποιήσει όλα τα νόμιμα μέσα , μηνύσεις και αγωγές προς όλους τους εμπλεκόμενους (μέλη της ΚΕΔ και Δ. Σ. ΕΟΚ) για τη διασφάλιση των συμφερόντων του.
Είναι αδιανόητο, παραμονή ενός προγραμματισμένου τελικού που κρίνει ένα πρωτάθλημα, να μην γνωρίζουν οι αθλήτριες μας αν θα αγωνιστούν η όχι.
Για αυτό το γεγονός και για όλα όσα έχουν συμβεί στη σειρά των τελικών, οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν».
Υπενθυμίζουμε ότι οι Πράσινοι είχαν κάνει ένσταση για τον πρώτο τελικό και συγκεκριμένα για το καλάθι της Ριντ, που κρίθηκε από τους διαιτητές εκπρόθεσμο.
- Φενέρμπαχτσε: «Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Εφές»
- Shrekking, poketing, benching: Το στενάχωρο λεξικό των σύγχρονων όρων των σχέσεων
- Συνάντηση Πούτιν-Ερντογάν: Ο Τούρκος πρόεδρος ζήτησε περιορισμένη εκεχειρία – Τετ α τετ Φιντάν με Πούτιν
- Η Γερμανία κατηγορεί τη Ρωσία για κυβερνοεπίθεση και για ανάμιξη σε εκλογές στις εκλογές του 2024
- Ουκρανία: Ένταξη-εξπρές στην ΕΕ έως την 1η Ιανουαρίου 2027 προβλέπει η ειρηνευτική πρόταση
- Ο απεσταλμένος του Τραμπ επισκέπτεται τη Λευκορωσία – Νέες συνομιλίες με τον Λουκασένκο για τους «ομήρους»
