Ο Παναγιώτης Ωμέγα λέει την «Αλήθεια» και στη Νοηματική γλώσσα
Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο και επίκαιρο τραγούδι στο οποίο ο Παναγιώτης Ωμέγα – εκτός από την ερμηνεία – υπογράφει τους στίχους και τη μουσική.
Το πρώτο video clip με απευθείας μετάφραση και στην Ελληνική Νοηματική γλώσσα από τον γνωστό διερμηνέα του τηλεοπτικού Σταθμού ΑΝΤ1, Γιώργο Στάθη, μόλις κυκλοφόρησε από την Regord Music.
Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο και επίκαιρο τραγούδι στο οποίο ο Παναγιώτης Ωμέγα – εκτός από την ερμηνεία – υπογράφει τους στίχους και τη μουσική.
Το τραγούδι συνοδεύει ένα άκρως καλλιτεχνικό video σε σκηνοθεσία Χρόνη Περράκη με βοηθό σκηνοθέτη τον Φίλιππο Μέμο ενώ την «Αλήθεια» υπογραμμίζει η χορεύτρια Νάντια Καφφετζή.
Λίγα λόγια για τον Παναγιώτη Ωμέγα
Ο Παναγιώτης Ωμέγα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σε ηλικία 18 ετών ξεκίνησε να συνθέτει, να τραγουδάει και γενικότερα να πειραματίζεται με τη μουσική.
Σπούδασε σύμβουλος ψυχικής υγείας, κατέχει πιστοποίηση εκπαιδευτή πολεμικών τεχνών ( Wing Chun ), ενώ έως και σήμερα συνεχίζει να μελετάει σύγχρονη μουσική αρμονία, κιθάρα και φωνή.
Έχει εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές σκηνές σε Αθήνα και Περιφέρεια όπως Ρυθμός stage, Γυάλινο μουσικό θέατρο, Χυτήριο, Holywood stage, Tokyo theater κ.α.
Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο του single με τίτλο “Αλήθεια” στο οποίο υπογράφει ο ίδιος τους στίχους και την μουσική και όπως αναφέρει το timing παίζει μεγάλο ρόλο σε κάθε κυκλοφορία μιας και το συγκεκριμένο τραγούδι γράφτηκε πριν αρκετά χρόνια.
- Υπό την σκιά πολέμων το πρώτο Πάσχα που τέλεσε ο Πάπας Λέων ΙΔ’: «Όσοι έχουν όπλα ας τα καταθέσουν»
- «Σου έφερα χαλβά της πεθεράς μου»: Μυθικό πανό φίλου του Ολυμπιακού για τον λάτρη της ελληνικής κουζίνας Φουρνιέ (vid)
- Κινούμενη άμμος για Μαξίμου η διαχείριση των εμπλεκομένων στις δικογραφίες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Πύρρος Δήμας: Ο ανιψιός του κάνει άρση βαρών, κατέκτησε 6 χρυσά και πέτυχε 4 ρεκόρ
- Η σειρά «The White Lotus» επιστρέφει – Όλα όσα γνωρίζουμε για την 4η σεζόν
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο φως διάλογος Αραμπατζή – Μελά – «Πότε θα τον πληρώσεις σε παρακαλώ; – Μέσα στον Οκτώβριο θα γίνει»






