Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μανώλης Ισχάκης ξέρει τον τρόπο για να κάνουμε Restart στη ζωή μας

Ο Μανώλης Ισχάκης ξέρει τον τρόπο για να κάνουμε Restart στη ζωή μας

Και τώρα πώς ξεκινάμε πάλι από την αρχή; Με την πανδημία να υποχωρεί, τον εμβολιασμό να προχωράει και τα μέτρα να χαλαρώνουν, η ανθρωπότητα καλείτε να ανταπεξέλθει σε μια καινούρια πρόκληση , τη σταδιακή επανένταξή της στην κανονικότητα.

Υπάρχει η μέθοδος για να κάνεις Restart στη ζωή σου!

Και τώρα πώς ξεκινάμε πάλι από την αρχή; Με την πανδημία να υποχωρεί, τον εμβολιασμό να προχωράει και τα μέτρα να χαλαρώνουν, η ανθρωπότητα καλείτε να ανταπεξέλθει σε μια καινούρια πρόκληση , τη σταδιακή επανένταξή της στην κανονικότητα. Πώς κάνεις όμως ένα καινούριο ξεκίνημα;

Ο Μανώλης Ισχάκης που ζει και δραστηριοποιείται στο Λονδίνο έχει αναπτύξει μια μέθοδο που λέγεται Holistic Result Transformational Coaching υπόσχεται να μας εφοδιάσει με την αυτοπεποίθηση και τις βάσεις για την επανεκκίνηση που χρειαζόμαστε!

Η μέθοδός του είναι πολυδιάστατη και μοναδική καθώς αντλεί και συνδυάζει γνώσεις από τη σύγχρονη θετική ψυχολογία, το NLP (Νευρο-γλωσσικός Προγραμματισμός), την κβαντική φυσική, τη γλωσσολογία και τη φιλοσοφία. Μέσω αυτής έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ενεργοποιήσουν τον εγκέφαλό τους και να δημιουργήσουν εξαιρετική επιτυχία στη ζωή τους.

Πώς όμως λειτουργεί αυτή η μέθοδος?

«Υπάρχουν τρία επίπεδα συνειδητότητας, το συνειδητό το ασυνείδητο και το υπερσυνειδητό, εξηγεί ο Μανώλης Ισχάκης.

Ας φανταστούμε ότι το συνειδητό είναι η οθόνη ενός υπολογιστή. Εκεί έχουμε όλους τους «φακέλους» όπου έχουμε αρχειοθετήσει όλες τις πληροφορίες που γνωρίζουμε. Ο ασυνείδητος νους είναι ο σκληρός δίσκος, δηλαδή εκεί όπου έχουν αποθηκευτεί όλα τα προγράμματα που τρέχουν την όλη διαδικασία. Και το υπερσυνείδητο είναι το ίντερνετ που είναι συνδεδεμένος ο κάθε υπολογιστής. Αυτά τα τρία είναι σαν συγκοινωνούντα δοχεία. Ένα να είναι μολυσμένο αργά ή γρήγορα θα μολυνθούν και τα άλλα. Όταν κάνω προσπάθεια και βελτιώνω πχ το συνειδητό μου, η αλλαγή αυτή είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Θα πρέπει να εμβαθύνω και να διαγράψω από το «σκληρό δίσκο» όλα τα κακώς κείμενα που με κρατάνε προσκολλημένο στο παρελθόν και μου μπλοκάρουν το μέλλον. Και παράλληλα να έχω καλό «ίντερνετ» με μεγάλες ταχύτητες!»

Εκτός από τα τρία επίπεδα συνειδητότητας, η μέθοδος επιδρά στους τρεις εγκεφάλους του ανθρώπου που είναι το έντερο, η καρδιά και ο εγκέφαλος, στις τρεις συνιστώσες του χρόνου, παρόν , παρελθόν και μέλλον και στους τρεις πιο σημαντικούς τομείς του ανθρώπου: εγώ και ο εαυτός μου, εγώ και η σχέση μου με τους άλλους, εγώ και τα οικονομικά μου.

Πόσο διάστημα θα χρειαστεί κάποιος για να κάνει το restart στη ζωή του;

Από τρεις μέρες μέχρι ένα χρόνο. Υπάρχουν τα τριήμερα σεμινάρια όπως το σεμινάριο «Restart! Η Δεύτερη Ευκαιρία» που οργανώνουμε τώρα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom στις 21, 22 και 23 Μαϊου. Υπάρχει και το ετήσιο πρόγραμμα μέσα στο οποίο μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει τρία τριήμερα σεμινάρια και παράλληλα να κάνει group coaching.

Τι ακριβώς κάνει το Restart;

Είναι ένα αμιγώς βιωματικό σεμινάριο που θα σου δείξει πως να σπάσεις τα περιοριστικά μοτίβα ώστε να ζεις ελεύθερος και με ηρεμία στο μυαλό. Θα σου δείξει πως να έχεις δίπλα σου τον πιο σημαντικό σου σύμμαχο, τον ασυνείδητο νου ώστε να είσαι ασταμάτητος. Θα σου δείξει πώς να ξεκλειδώσεις τα μονοπάτια του εγκεφάλου σου ώστε να προγραμματιστείς για την απόλυτη επιτυχία. Στο Restart μέσα σε τρεις μέρες θα απαλλαγείς από τους συναισθηματικούς γάντζους του παρελθόντος και θα ανακαλύψεις τον υπέροχο αληθινό εαυτό σου.

Σε τρεις μόλις μέρες, το Restart καταφέρνει να μεταμορφώσει τους συμμετέχοντες και τους βοηθά να «καθαρίσουν» το παρελθόν τους και να ζήσουν ελεύθεροι χωρίς ενοχές, φοβίες και απόρριψη. Είναι το πρώτο βήμα για να ξεκινήσει ο άνθρωπος να ζει με έκφραση, ελευθερία και δύναμη ώστε να έχει ηρεμία στο μυαλό του.

Υπάρχουν «παλινδρομήσεις»; Σου έχει τύχει κάποιος να τα καταφέρει αλλά στο μέλλον να βρεθεί πάλι στην αρχική κατάσταση;

Σε κάθε περίπτωση, η γνώση που μπορεί να πάρει κάποιος από εμένα είναι συγκεκριμένη και η όλη διαδικασία δεν διαρκεί πάνω από ένα χρόνο. Από κει και πέρα πρέπει με αυτή τη γνώση να συνεχίσει να εξελίσσεται πλέον και να έχει πάντα σαν στόχο τον καλύτερό του εαυτό.

Είχα στο Λονδίνο μια περίπτωση μιας κοπέλας που είχε βιαστεί από τον πατέρα της. Κατάφερε και ανταπεξήλθε στο πρόγραμμα και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Όταν την συνάντησα ένα χρόνο μετά είχα κάποια αγωνία. «Είσαι καλά;» τη ρώτησα. «Όχι, μου απάντησε. Είμαι καλύτερα!»

Το σεμινάριο Restart! Η Δεύτερη Ευκαιρία ® θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom στις 21, 22 και 23 Μαϊου ενώ συνοδεύεται από bonus group coaching με τον Μανώλη Ισχάκη για έναν ολόκληρο μήνα στις ημερομηνίες 25/5, 31/5, 7/6, 14/6 και 21/6.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024