Ελένη Μενεγάκη: Εντυπωσιακή εμφάνιση με δημιουργία Celia Kritharioti
Δείτε πως ντύθηκε για την τελευταία της φωτογράφιση η δημοφιλής παρουσιάστρια
Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται να επιστρέψει στους δέκτες μας, αυτή τη φορά μέσα από το Mega απ’ όπου έκανε τα πρώτα τηλεοπτικά της βήματα, πριν από 30 χρόνια.
Λίγο πριν το μεγάλο restart η βασίλισσα της πρωινής ζώνης απολαμβάνει λίγες ακόμα στιγμές ανάπαυλας και χαλάρωσης.
Το βράδυ της Κυριακής την είδαμε να διασκεδάζει κάνοντας live στο instagram με την καλή της φίλη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Πέτρο Ιακωβίδη.
Λίγες μέρες νωρίτερα ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στην Πλάκα, στο ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτη. Εκεί, φορώντας μια δημιουργία της γνωστής σχεδιάστριας πόζαρε για τις ανάγκες του νέου της διαφημιστικού, λαμπερή όπως πάντα.
Την δημιουργία της Κριθαριώτη ολοκλήρωνε ένα ζευγάρι nude γόβες ενώ το μακιγιάζ και τα μαλλιά της Ελένης επιμελούνταν η Ρούλα Σταματοπούλου.
Αποχωρώντας χαμογελαστή από το γύρισμα η αγαπημένη παρουσιάστρια φόρεσε ένα πιο απλό σύνολο- φόρμες, sneakers και δερμάτινο μπουφάν.
.


Φωτογραφίες by NDP
- Ιαπωνία: Η μεγαλύτερη εταιρεία σάλτσας σόγιας αποκτά …γεύση για deals
- Αερομεταφορές: Η κούρσα για την επόμενη γενιά κινητήρων τζετ
- Γροιλανδία: Η ΕΕ σχεδιάζει αντίποινα με δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ στις ΗΠΑ
- Μαρόκο – Σενεγάλη 0-1 παρ. (0-0 κ.δ.): Οι Σενεγαλέζοι στην κορυφή της Αφρικής! (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]
- Ισπανία: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια του δυστυχήματος με τα τρένα
- Μπενίτεθ: «Δεν κάναμε τίποτα για να παλέψουμε »
- Νίκολιτς: «Θέλαμε να βρει φόρμα ο Γιόβιτς»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442