Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται να επιστρέψει στους δέκτες μας, αυτή τη φορά μέσα από το Mega απ’ όπου έκανε τα πρώτα τηλεοπτικά της βήματα, πριν από 30 χρόνια.
Λίγο πριν το μεγάλο restart η βασίλισσα της πρωινής ζώνης απολαμβάνει λίγες ακόμα στιγμές ανάπαυλας και χαλάρωσης.
Το βράδυ της Κυριακής την είδαμε να διασκεδάζει κάνοντας live στο instagram με την καλή της φίλη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Πέτρο Ιακωβίδη.
Λίγες μέρες νωρίτερα ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στην Πλάκα, στο ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτη. Εκεί, φορώντας μια δημιουργία της γνωστής σχεδιάστριας πόζαρε για τις ανάγκες του νέου της διαφημιστικού, λαμπερή όπως πάντα.
Την δημιουργία της Κριθαριώτη ολοκλήρωνε ένα ζευγάρι nude γόβες ενώ το μακιγιάζ και τα μαλλιά της Ελένης επιμελούνταν η Ρούλα Σταματοπούλου.
Αποχωρώντας χαμογελαστή από το γύρισμα η αγαπημένη παρουσιάστρια φόρεσε ένα πιο απλό σύνολο- φόρμες, sneakers και δερμάτινο μπουφάν.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας