Όταν φωτογραφίζετε ζώα, ποτέ δεν ξέρετε με σιγουριά ποιες φωτογραφίες θα είναι σωστές ή έστω να μην είναι (πολύ) κουνημένες. Αλλά αυτό είναι μέρος της γοητείας.

Συνδυάζοντας την αγάπη της για τα σκυλιά και τα πάντα, η φωτογράφος Lynn Terry αποφάσισε να βάλει τα αγαπημένα τετράποδα να ποζάρουν μέσα σε φωτογραφικό θάλαμο.

Πως ξεκίνησε η ιδέα;

It’s timely that my cover photo has been circulating again. February marks the 5 year anniversary the photo booth made…

Δημοσιεύτηκε από Lynn Terry Photography στις Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

«Είχα αυτές τις παλιές κουρτίνες που έμοιαζαν με παλιές κουρτίνες φωτογραφικών θαλάμων. Δοκίμασα την ιδέα ενώ εργαζόμουν σε ένα ημερολόγιο για την διάσωση των πιτμπουλ» δήλωσε η Terry στο Bored Panda. «Δεν ήμουν σίγουρη ότι στα σκυλάκια θα άρεσε η ιδέα. Έτσι, το πρώτο μου σχέδιο ήταν να τραβήξω τις φωτογραφίες και να εφαρμόσω μια vintage εμφάνιση με κάποια αντίκες που είχα.»

Τα πρώτα δύο κουτάβια που πόζαραν, ζούσαν μαζί και ήταν άνετα να βρίσκονται το ένα στο χώρο του άλλου. Κατά τη διάρκεια των φωτογραφίσεων, άρχισαν αυθόρμητα να φιλιούνται και ήταν πολύ άνετα μεταξύ τους.

Δημοσιεύτηκε από Lynn Terry Photography στις Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

Η φωτογράφος τελικά παραδέχεται πως ευχαριστήθηκε πολύ την διαδικασία, οπότε συνέχισε να παίζει με την ιδέα.

We hope everyone has a Spitz-Tastic Day!

Δημοσιεύτηκε από Lynn Terry Photography στις Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018

Τελικά, οι εικόνες έγιναν viral και δημοσίευσε ακόμη και ένα βιβλίο με τις γλυκιές φωτογραφίες από τα αξιαγάπητα τετράποδα με τίτλο «Tails from the Booth».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο