Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
4 μυστικά ομορφιάς για να φαίνεστε λιγότερο κουρασμένες σε λίγα δευτερόλεπτα

4 μυστικά ομορφιάς για να φαίνεστε λιγότερο κουρασμένες σε λίγα δευτερόλεπτα

Αν δεν καταφέρατε να κοιμηθείτε οκτώ ώρες και το άγχος της πανδημίας αρχίζει να φαίνεται στο πρόσωπο σας, τότε αυτά τα πανέξυπνα τρικ θα σας σώσουν κυριολεκτικά....

Αν δεν καταφέρατε να κοιμηθείτε οκτώ ώρες και το άγχος της πανδημίας αρχίζει να φαίνεται στο πρόσωπο σας, τότε αυτά τα πανέξυπνα τρικ θα σας σώσουν κυριολεκτικά….

Μην φοβάστε την λάμψη

Σύμφωνα με την γκουρού του μακιγιάζ Cher Webb, υπάρχει ένα εύκολο κόλπο μακιγιάζ που κάνει τα μάτια να φαίνονται ξεκούραστα και πιο φωτεινά – και περιλαμβάνει μια νότα λάμψης που εφαρμόζεται ακριβώς στο σωστό σημείο. Αντί να το εφαρμόζετε σε ολόκληρο το βλέφαρο, χρησιμοποιήστε το δάχτυλό σας για να βάλετε μια λαμπερή σκιά απευθείας στο κέντρο του καπακιού του ματιού. Σκεφτείτε το σαν περίγραμμα για τα μάτια σας – η λάμψη αντανακλά το φως, κάνοντας αυτό το μέρος του ματιού σας να φαίνεται μεγαλύτερο. Τέλειο;

Εφαρμόστε το concealer με τον σωστό τρόπο

Ο κανόνας για να κρύψετε τους μαύρους κύκλους ήταν να δημιουργήσετε ένα τρίγωνο κάτω από τα μάτια. Ωστόσο, σύμφωνα με την ειδικό Danielle Marcan, είναι λάθος. Στο βίντεο της στο TikTok, το οποίο έχει πάνω από 13 εκατομμύρια προβολές, αποκαλύπτει μια νέα «τεχνική ανύψωσης» που θα σας κάνει να φαίνεστε λιγότερο κουρασμένες και πολύ πιο λαμπερές.

Δείτε το τρικ!

@daniellemarcansubtle face lift using makeup

♬ Originalton – Alicia Ashanti

Βάλτε κάτι δροσερό στην περιοχή των ματιών σας

Εάν τα μάτια σας πρηστούν όταν είστε κουρασμένες, ο γρηγορότερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης τους είναι να εφαρμόσετε πάνω τους κάτι κρύο. Εάν θέλετε να έχετε «με έναν σμπάρο, δύο τριγώνια» επιλέξτε ένα «ice-globe» που βάζετε στον καταψύκτη για δέκα λεπτά πριν το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε απαλό μασάζ στο δέρμα και να ενισχύσετε τη λεμφική αποστράγγιση. Εναλλακτικά, απλώς μερικές φέτες αγγουριού πάνω από κλειστά μάτια για δέκα λεπτά θα κάνουν την δουλειά άψογα! Η ψυχρή θερμοκρασία θα ενισχύσει την κυκλοφορία, βοηθώντας στη μετατόπιση τυχόν υπερβολικού υγρού στην περιοχή αλλά συμβάλλουν και στη μείωση της φλεγμονής.

Βγάλτε το eyeliner

Η εφαρμογή του eyeliner δεν θα κάνει τα μάτια σας πιο… γατίσια, αλλά πιο νυσταγμένα. Κάτι τέτοιο κάνει τα μάτια να φαίνονται μικρότερα, καθώς επίσης παίρνει τυχόν σκοτεινούς τόνους στις περιοχές κάτω από τα μάτια. Αντ ‘αυτού, δοκιμάστε να βάλετε μια μάσκαρα για ένταση στο βλέμμα , εναλλακτικά βάλτε eyeliner μόνο στις εξωτερικές γωνίες του ματιού.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024