«φλΕΡΤ» : Σε επανάληψη μέχρι 31/3 λόγω κρούσματος κοροναϊού
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΡΤ, επιβεβαιώθηκε κρούσμα κοροναϊού σε μέλος της παραγωγής και ως εκ τούτου αποφασίστηκε η αναβολή της εκπομπής
Σε επανάληψη θα προβάλλεται η εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη στην ΕΡΤ, «φλΕΡΤ» για άλλη μια φορά, καθώς ο κοροναϊός «χτύπησε» την εκπομπή.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΡΤ, επιβεβαιώθηκε κρούσμα κοροναϊού σε μέλος της παραγωγής και ως εκ τούτου αποφασίστηκε η αναβολή της εκπομπής.
«Λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κοροναϊού σε μέλος της παραγωγής της καθημερινής εκπομπής «φλΕΡΤ», αποφασίστηκε η αναβολή της έως και την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021. Για τον λόγο αυτό, μεταδίδονται σε επανάληψη παλαιότερα επεισόδια.
» Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, αλλά και του γιατρού εργασίας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, γίνεται ιχνηλάτηση όλων των προσώπων που έχουν έρθει σε επαφή με το επιβεβαιωμένο κρούσμα και υποβάλλονται σε τεστ όλοι όσοι βρέθηκαν στους ίδιους χώρους φορώντας πάντα μάσκες, καθώς η χρήση της είναι αυστηρά υποχρεωτική στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ, τόσο για τους υπαλλήλους της όσο και για τους επισκέπτες» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Υπενθυμίζεται πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο κοροναϊός κάνει την εμφάνιση του στην εκπομπή «φλΕΡΤ»
- Το πολεμικό ναυτικό της Γαλλίας κατέσχεσε τεράστιο φορτίο με κοκαΐνη στον Ειρηνικό
- Η Ρωσία μέσω της Μαρία Ζαχάροβα διαψεύδει τον θάνατο Ναβάλνι από δηλητήριο βατράχου
- Η Νέα Ζηλανδία στο έλεος νέων καταιγίδων και ισχυρών ανέμων μετά από πλημμύρες με έναν νεκρό
- Γιατί αυτός είναι ο πιο παγωμένος χειμώνας των crypto
- Ο Τραμπ ακόμη «ποθεί» η χώρα του να αποκτήσει τη Γροιλανδία, τονίζει η πρωθυπουργός της Δανίας
- Mattel vs Hasbro – Η μάχη των παιχνιδιών στον ψηφιακό κόσμο