NBA : Λέικερς – Τίμπεργουλβς 137-121 με triple-double του Λεμπρόν
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πραγματοποίησε ακόμη ένα triple-double και οδήγησε τους Λέικερς στην άνετη νίκη με 137-121 επί των Τίμπεργουλβς
Οι Λέικερς, ακόμη και χωρίς τον τραυματία Άντονι Ντέιβις, δείχνουν ότι είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες του NBA, με τους Τίμπεργουλβς να είναι το νέο «θύμα» τους.
Με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς λοιπόν να σημειώνει ακόμα ένα triple-double, οι Λέικερς στηρίχτηκαν στην επίθεσή τους και πάτησαν γκάζι στο τέλος, επικρατώντας με 137-121 των Γουλβς.
Ο Βασιλιάς κυριάρχησε σε ακόμη ένα παιχνίδι και οδήγησε την ομάδα του σε μια άνετη επικράτηση επί της Μινεσότα, που συνεχίζει να απογοητεύει, σε ένα ματς όπου οι άμυνες πήγαν περίπατο.
Ο Μοντρέζλ Χάρελ είχε 25 πόντους και ο Κάιλ Κούζμα με τον Ντένις Σρούντερ από 16 πόντους για τους νικητές, που πλέον μετράνε τρεις σερί νίκες.
Για τους Γουλβς, οι Καρλ-Άντονι Τάουνς και Άντονι Έντουαρντς είχαν από 29 πόντους και ο Ρίκι Ρούμπιο 19 πόντους.
- Τσουκαλάς για εκλογή Πιερρακάκη: «Θετική εξέλιξη, όχι συγχωροχάρτι στην αποτυχημένη οικονομική πολιτική»
- «Μια Νύχτα Μόνο»: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στο MEGA
- Κικίλιας: Καταβολή Μεταφορικού Ισοδύναμου στους νησιώτες συνολικού ύψους 22.160.000 ευρώ
- Κρήτη: Στο ΠΑΓΝΗ 14χρονη με σοβαρά συμπτώματα μέθης – Χειροπέδες σε ανήλικη και στη μητέρα της
- Εύζωνοι του Πλαστήρα: Ουδείς φυγάς απαρχής μέχρι τέλους
- Ο Μάκης Γκαγκάτσης έκανε τον απολογισμό της ΕΠΟ επί των ημερών του: «Αξιόπιστη Ομοσπονδία με σχέδιο, διαφάνεια και ενότητα»
