
Και όμως έβγαλε το εσώρουχό της σε σούπερ μάρκετ και το έκανε μάσκα
Προκειμένου να μην χάσει την σειρά της στην ουρά του ταμείου αποφάσισε να κάνει κάτι... δραστικό
Εντάξει όλοι μας έχουμε δει ή ακούσει ευφάνταστες ιστορίες και δικαιολογίες ανθρώπων που πήγαν να κάνουν τα ψώνια τους δίχως να φορούν μάσκα, αυτό όμως που συνέβη σε σούπερ μάρκετ στη Νότια Αφρική ήταν … το χειρότερο!
Μία γυναίκα πήγε στο κατάστημα τροφίμων δίχως μάσκα, γέμισε ανέμελη το καρότσι της και όταν της έγινε παρατήρηση έκανε το… απίστευτο. Σαν να μην συμβαίνει τίποτα, κατέβασε το μαύρο εσώpουχό της και το φόρεσε σαν μάσκα!
Για να μην χάσει την σειρά της στην ουρά του ταμείου
Υπήρξαν πολλές αντιδράσεις, από τους ανθρώπους που βρίσκονταν γύρω της, ωστόσο ορισμένοι την επικρότησαν για την ιδέα της, άλλοι πάλι τράβηξαν σε βίντεο αυτή την επική στιγμή παραφροσύνης.
Δείτε το στιγμιότυπο
- Αρκάς: Η καλημέρα της Μεγάλης Πέμπτης
- Τραμπ για εκεχειρία: Όλα τα πλοία και αεροσκάφη των ΗΠΑ θα παραμείνουν γύρω από το Ιράν
- Μια μπουκιά ακόμα: Γιατί τσιμπάμε έστω κι αν δεν πεινάμε;
- Θα πέσουν οι τιμές στα καύσιμα μετά την εκεχειρία;
- Οι φονικές επιδρομές του Ισραήλ στον Λίβανο κλονίζουν την εκεχειρία – Ανοησία να την παραβιάσετε λένε οι ΗΠΑ στο Ιράν
- Συνταγή: Πασχαλινό τσουρέκι


