Ζεράρ Ντεπαρντιέ : «Είμαι αθώος και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα»
Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ αναφέρει ότι «δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία» στην καταγγελία εναντίον του για βιασμό.
«Είμαι αθώος και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα», δηλώνει σήμερα ο διάσημος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica, αντιδρώντας στην αποκάλυψη μιας έρευνας σε βάρος του για «βιασμούς».
«Για εμένα η έρευνα έχει κλείσει, είμαι αθώος και δεν έχω τίποτα να φοβηθώ», επισήμανε ο 72χρονος ηθοποιός, απαντώντας σε ερωτήσεις στο περιθώριο των γυρισμάτων της νέας ταινίας του σκηνοθέτη Πατρίς Λεκόντ.
Ο Ντεπαρντιέ κάνει λόγο για τον «απόλυτα αβάσιμο χαρακτήρα των κατηγοριών», προσθέτοντας: «Δεν υπάρχουν αποδείξεις, δεν υπάρχει τίποτα σε βάρος μου».
«Δεν μπορώ παρά να αρνηθώ κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες, όπως το έκανα ενώπιον των ερευνητών», επέμεινε, γνωστοποιώντας ότι θα παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 10 Μαρτίου για να επιβεβαιώσει την αθωότητά του.
Το Γαλλικό Πρακτορείο αποκάλυψε την Τρίτη ότι ο 72χρονος ηθοποιός βρέθηκε στο επίκεντρο έρευνας στις 16 Δεκεμβρίου, στο Παρίσι, για δύο «βιασμούς» και «σεξουαλικές επιθέσεις», για τα οποία τον κατηγορεί μια νεαρή ηθοποιός, από το καλοκαίρι του 2018.
Ο Ντεπαρντιέ λέει ότι είναι «πολύ προβληματισμένος σχετικά με την απόφαση να ξανανοίξει η υπόθεση», που είχε αρχειοθετηθεί λόγω «έλλειψης αποδείξεων». Προτιμά, επίσης, να «αποφύγει να μιλήσει» για τη νεαρή ηθοποιό, που διατύπωσε τις κατηγορίες σε βάρος του.
«Θεωρώ φρικτή την κάλυψη της υπόθεσης από τα ΜΜΕ. Ζούμε σε μια εποχή που κυριαρχείται από μια ροή συνεχών και ανηλεών πληροφοριών», υπογράμμισε.
«Με όλα αυτά τα δίκτυα streaming, τα νέα μέσα επικοινωνίας, τους ιστότοπους, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι σαν να ζούμε με ένα ακουστικό που μεταδίδει συνεχώς αρνητικά νέα και συχνά ψευδή και μεροληπτικά. Το μισώ όλο αυτό».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Άδωνις Γεωργιάδης: «Ενήργησαν με δόλο οι δύο προστατευόμενοι μάρτυρες» στην υπόθεση Novartis
- Προτεραιότητα του Δήμου Βύρωνα μια πόλη χωρίς αποκλεισμούς
- Μπαντόσα ήταν και… πάει: Ο Τσιτσιπάς «συνελήφθη» σε τρυφερό τετ-α-τετ με τη νέα του σύντροφο (vid)
- Δότης σπέρματος με καρκινογόνο μετάλλαξη απέκτησε 200 παιδιά – Τουλάχιστον 4 περιπτώσεις στην Ελλάδα
- Αμαλιάδα: 14χρονος εκβίαζε για εβδομάδες 12χρονο – Του πήρε 8.200 ευρώ
- Στο υπ. Εργασίας οι οικοδόμοι – 24ωρη απεργία για ΣΣΕ, αυξήσεις και μέτρα ασφαλείας



