
Κνετ : «Με τρόμαξε ο σκύλος μου και έριξα το λάδι απ’ το τηγάνι στο χέρι μου»
O τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Κρίστοφερ Κνετ μίλησε για το κάψιμο στο χέρι του ρίχνοντας την ευθύνη στον… σκύλο του.
Ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού, Κρίστοφερ Κνετ μίλησε για το έγκαυμα που υπέστη στο χέρι, μένοντας εκτός αποστολής στο παιχνίδι της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό.
Ο Αυστριακός τερματοφύλακας έριξε την ευθύνη στον σκύλο του, καθώς εκείνος ήταν που τον τρόμαξε και έριξε το λάδι απ’ το τηγάνι στο χέρι του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κνετ:
«Τρόμαξα υπερβολικά γιατί είδα ξαφνικά πίσω μου τον σκύλο μου. Κι αμέσως έριξα το καυτό λάδι από το τηγάνι στο αριστερό χέρι μου.
Μαγειρεύω καλά, αλλά μετά από αυτό μου κόπηκε η όρεξη. Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα παίξω στο ματς της Κυριακής (ΑΕΛ-Παναιτωλικός, 28/2, 17:15). Οι αλοιφές έχουν γίνει οι καλύτεροί μου φίλοι».
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Τι θα φέρει το πρώτο γεωτρύπανο
- Λίβανος: Ο Τραμπ θα επικροτούσε ενδεχόμενη κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League (vids)
- Γιορτή σήμερα 16 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Τα ζευγάρια στα ημιτελικά του Champions League
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]



