Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιδού η γλυκιά εκδοχή του #bakedfetapasta – Συνταγή για το νέο viral γλυκό

Ιδού η γλυκιά εκδοχή του #bakedfetapasta – Συνταγή για το νέο viral γλυκό

Το TikTok γέμισε με τη συνταγή που συνδυάζει σοκολάτα με marshmallows και ποπ κορν.

Μετά την φρενίτιδα που προκάλεσε διεθνώς η συνταγή για την μακαρονάδα με φέτα (ή αλλιώς #bakedfetapasta) πριν λίγες μέρες εμφανίστηκε και η επίσης viral γλυκιά εκδοχή της που συνδυάζει σοκολάτα με marshmallows.

Η αρχή έγινε όταν μια μπλόγκερ μοιράστηκε μια ιδιαίτερα εύκολη συνταγή για μακαρονάδα. Αφού έβαζε ζυμαρικά, ντοματίνια, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και τυρί φέτα σε ένα ταψί, δεν έκανε τίποτε άλλο παρά να το μεταφέρει στον φούρνο αφήνοντας το μείγμα να ψηθεί για 35 λεπτά στους 200 βαθμούς. Το τυρί λιώνει, τα ντοματίνια ψήνονται και όλα μαζί δημιουργούν ένα γρήγορα και εγγυημένα νόστιμο γεύμα.

Έκτοτε, αμέτρητο χρήστες δοκίμασαν και μοιράστηκαν με τη σειρά τους τη συνταγή που έγινε η πιο δημοφιλής των τελευταίων ημερών και σε κάποιες περιοχές οδήγησε σε ελλείψεις φέτας!

Τώρα ένας χρήστης από την Αυστραλία δημιούργησε την γλυκιά εκδοχή της συγκεκριμένης συνταγής. Δεν περιλαμβάνει φυσικά φέτα ούτε και μακαρόνια αλλά ακολουθεί την ίδια λογική και μέθοδο.

Στο βίντεο που έχει προβληθεί μέχρι σήμερα εκατομμύρια φορές, ο χρήστης φαίνεται να τοποθετεί σε ένα ταψί ένα πακέτο Maltesers και στο κέντρο μερικά μεγάλα marshmallows. Αφού προσθέσει αρκετό σιρόπι σοκολάτας βάζει το ταψί στον φούρνο και το αφήνει να ψηθεί στους 200 βαθμούς. Λίγο αργότερα αποσύρει το ταψί από τον φούρνο και προσθέτει στο λιωμένο μίγμα ένα μπολ ποπ κορν.

Το τελικό προϊόν τρώγεται με κουτάλι ενώ όποιος το επιθυμεί μπορεί να το αφήσει να κρυώσει και το απολαύσει σε μορφή κομματιών σοκολάτας.

Με σοκολάτα, marshmallows ΚΑΙ σιρόπι σοκολάτα το αποτέλεσμα φαντάζει υπερβολικά γλυκό αλλά ο καθένας μπορεί να δοκιμάσει τη δική του παραλλαγή αντικαθιστώντας κάποιο από τα υλικά.

@dontworryandyFeta pasta made into a desert?! #bomb #viral #gummygame #fetapasta #ahichallenge #fallinlove #food #laughterchallenge #beatthestress #trashortrend #ye♬ Heat Waves – Glass Animals

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024