
Βόλος : Νέα απόπειρα δολοφονίας σκύλου με βέλος
Το ζευγάρι ενημέρωσε σχετικά το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και αστυνομικοί έκαναν αυτοψία στο σημείο, όπου είχε πέσει το βέλος, το οποίο και παρέλαβαν για περαιτέρω εξέταση
Ακόμα ένα περιστατικό απόπειρας δολοφονίας σκύλου σημειώθηκε στην πόλη του Βόλου.
Έκπληκτοι οι ένοικοι μονοκατοικίας στο Βόλο, βρήκαν χθες το πρωί πεσμένο δίπλα στο σπιτάκι με τον σκύλο, που έχουν στην αυλή του σπιτιού τους, ένα βέλος με αιχμηρή μύτη, που προφανώς προοριζόταν για το συμπαθές τετράποδο, ράτσας Καυκάσου, που έχουν στην κατοχή τους.
Το ζευγάρι ενημέρωσε σχετικά το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και αστυνομικοί έκαναν αυτοψία στο σημείο, όπου είχε πέσει το βέλος, το οποίο και παρέλαβαν για περαιτέρω εξέταση.
Το βέλος ήταν δυνατό, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο e-thessalia.gr η 68χρονη γυναίκα κάτοχος του Καυκάσιου, να καρφώσει το ζώο και να το σκοτώσει.
Η ίδια, επειδή στην περιοχή είχαν συμβεί κατά το πρόσφατο παρελθόν, επιθέσεις εναντίον σκύλων, έχει τοποθετήσει πλέξιγκλας στα κάγκελα της περίφραξης του σπιτιού της, ώστε να μην διέρχονται από εκεί οποιαδήποτε αντικείμενα ρίπτονται από τον εξωτερικό χώρο.
Όπως ανέφερε η γυναίκα, έχει ακόμη έναν σκύλο, μικρότερο, τσοπανόσκυλο για φύλακα. Σημειώνεται ότι πρόσφατα είχαν γίνει επιθέσεις εναντίον σκύλων στην περιοχή του Βόλου με βέλη.
- Σήμερα η κλήρωση για τα Πειραματικά σχολεία – Πότε ξεκινούν οι εξετάσεις στα Πρότυπα
- Τσελέντης για σεισμό στην Κρήτη: «Ας αποφύγουμε για λίγο τα μπάνια»
- Χόρτον-Τάκερ: «Στην Ευρώπη οι παίκτες μιλάνε πολύ – Δεν είμαι τέτοιος τύπος»
- Νέος Κόσμος: Παραμένει ταμπουρωμένος στο διαμέρισμα ο 55χρονος που είχε χτυπήσει τη μητέρα του
- Η εξίσωση του Γραμματέα στο ΠΑΣΟΚ – Τις επόμενες ώρες οι τελικές αποφάσεις του Ανδρουλάκη
- Η επιδημία ιλαράς εντείνεται στην Αμερική – Καμπανάκι εν όψει Παγκοσμίου Κυπέλλου



