
Έκτος πρακτορείου ο Shia LaBeouf εν μέσω καταγγελιών για κακοποίηση
Το πρακτορείο ταλέντων στο οποίο άνηκε ο ηθοποιός έχει σταματήσει να συνεργάζεται μαζί του τον τελευταίο μήνα.
Ο Shia LaBeouf λαμβάνει νοσοκομειακή περίθαλψη και βρίσκεται πλέον εκτός του πρακτορείου ταλέντων CAA, ενώ κατηγορείται για συστηματική κακοποίηση και βία από δύο πρώην συντρόφους του.
Ωστόσο, σύμφωνα με το Variety που μετέδωσε πρώτο τα νέα, το πρακτορείο CAA δεν έχει απολύσει τον LaBeouf.
Αντίθετα, όπως αναφέρουν άτομα του περιβάλλοντός του, ο 34χρονος ηθοποιός «αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική, έτσι ώστε να μπορεί να επικεντρωθεί αποκλειστικά στην ανάρρωσή του και να λάβει τη βοήθεια που έχει παραδεχτεί ότι χρειάζεται».
Το πρακτορείο δεν συνεργάζεται μαζί του εδώ και έναν μήνα περίπου.
Ο LaBeouf βρίσκεται σε θεραπεία για πέντε και πλέον εβδομάδες, ανέφερε μια πηγή στο Variety και το πότε θα βγει από το νοσοκομείο θα εξαρτηθεί από την ανάρρωσή του.
Η φύση της θεραπείας δεν είναι ξεκάθαρη, αλλά σε μια δήλωση στους New York Times, ο LaBeouf υπαινίχθηκε πως αντιμετωπίζει προβλήματα όπως «αλκοολισμό και επιθετικότητα».
Η πρώην σύντροφός του LaBeouf και καλλιτέχνιδα, FKA Twigs, κατέθεσε μήνυση εναντίον του κατηγορώντας τον για συστηματική κακοποίηση. Μία ακόμη πρώη σύντροφός του, η στιλίστρια Carolyn Pho, δήλωσε στην αγωγή ότι βίωσε παρόμοια μεταχείριση με συνεχείς απειλές και ταπείνωση που μερικές φορές κλιμακώνονταν σε σωματική βία.
Η τραγουδίστρια Sia τον κατηγορεί επίσης για κακοποιητική συμπεριφορά στη σχέση τους και κάνει λόγο για «παθολογικό ψεύτη».
- Αίγινα: Συνελήφθη 16χρονη που απείλησε με μαχαίρι συμμαθητές της
- Ο ΔΣΑ είναι αντίθετος σε αρνητικές συμπεριφορές στη δίκη για τα Τέμπη – Η αιχμή για «συγκεκριμένη δικηγόρο»
- Σοκ την Ουκρανία: Σκελετωμένοι στρατιώτες από έλλειψη τροφής – Ξήλωσαν ανώτατο διοικητή
- Τέιλορ Σουίφτ – Bad Bunny: Οι απόλυτοι σταρ όλων των εποχών στο Spotify
- Γεράσιμος Παπαδόπουλος: Αναμένουμε σύντομα μεγάλο σεισμό στον Κορινθιακό – Τι λέει για τα 5,7 Ρίχτερ στην Κρήτη
- Καμία σχέση ο ορισμός του Ευαγγέλου με τα ντέρμπι της Super League

