Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Joe Exotic πιστεύει ότι δεν πήρε χάρη επειδή… «παραείναι γκέι»

Ο Joe Exotic πιστεύει ότι δεν πήρε χάρη επειδή… «παραείναι γκέι»

Ο Tiger King, Joe Exotic πιστεύει ότι δεν πήρε χάρη από τον Τραμπ για δύο λόγους: Επειδή είναι αθώος και επειδή… παραείναι γκέι

Ο πρώην ιδιοκτήτης ζωολογικού κήπου, Joe Exotic, δεν έχει πάρει και πολύ καλά το γεγονός ότι δεν ανήκε στους αμέτρητους ανθρώπους που πήραν χάρη την τελευταία ημέρα της προεδρίας Τραμπ και δήλωσε: «Ήμουν υπερβολικά αθώος και υπερβολικά ΓΚΕΪ για να μου αξίζει η χάρη από τον Τραμπ».

Ο Τζο πρόσθεσε ότι πιστεύει ότι ο μόνο3ς λόγος που ο Ντόν Τζούνιορ έδωσε κάποια σημασία στο αίτημά του για χάρη, ήταν ότι ο γιος του Τραμπ «χρειαζόταν να σχολιάσει την υπόθεση για να κερδίσει κοινό στα κοινωνικά δίκτυα».

Επίσης, δεν δίστασε να «κράξει» τον πρώην πρόεδρο, λέγοντας: «Φίλε ήμασταν όλοι ηλίθιοι όταν πιστέψαμε ότι όντως τον ενδιέφερε η δικαιοσύνη; Οι διεφθαρμένοι φίλοι του πάντα έρχονται πρώτοι για αυτόν».

Η νομική ομάδα του Τζο, πάντως, ήταν σίγουροι ότι χάρη στη σκληρή δουλειά τους θα του εξασφάλιζαν χάρη. Είχαν ακόμη και μια λιμουζίνα να περιμένει τη στιγμή που ο Τραμπ θα ανακοίνωνε την απελευθέρωσή του.

Δυστυχώς για τον Τζο, όμως, αυτό δεν συνέβη ποτέ. Ο Τραμπ έδωσε χάρη σε 73 άτομα και μείωσε τις ποινές για άλλους 70, όχι όμως και για εκείνον. Η ομάδα του Τζο δήλωσε στο ΤΜΖ ότι ήταν πολύ απογοητευμένοι, προσθέτοντας όμως ότι «ποτέ δεν θα σταματήσουν να τον στηρίζουν και θα συνεχίσουν να παλεύουν μέχρι να ανακτήσει την ελευθερία του».

Από την πλευρά της, η Κάρολ Μπάσκιν, η Νέμεσις του Τζο, δήλωσε στο ΤΜΖ ότι οι τελευταίες του δηλώσεις ήταν «μερικές ακόμη αποδείξεις ότι δεν έχει μετανιώσει για όλο το κακό που προξένησε σε εξωτικά αιλουροειδή και στους ανθρώπους στη ζωή του».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024