Μάλλον, πιστεύει ότι αδίκως του απονεμήθηκαν κατηγορίες για 18 εγκλήματα

Στις 22 Ιανουαρίου του 2020, ο πρώην ιδιοκτήτης ζωολογικού κήπου Joseph Allen Maldonado-Passage καταδικάστηκε σε 22 χρόνια φυλάκισης σε ομοσπονδιακή φυλακή, κατηγορούμενος για 18 εγκλήματα! Οκτώ από αυτές τις κατηγορίες αφορούσαν παραβιάσεις του νόμου Lacey, ενός νόμου για την προστασία του αιώνα που απαγορεύει το εμπόριο παράνομης άγριας πανίδας.

Η Washington Post ανέφερε την Δευτέρα ότι ο Τραμπ σκοπεύει να συγχωρήσει ή να μεταβάλει τις ποινές περισσότερων από 100 ατόμων τις τελευταίες ώρες της προεδρίας του. Σύμφωνα με πολλές αναφορές, αρκετές άλλες προσωπικότητες της ποπ κουλτούρας, συμπεριλαμβανομένων των ράπερ Lil Wayne και του Kodak Black, μπορεί να είναι στη λίστα.

Η νομική ομάδα για τον Joseph Allen Maldonado-Passage – γνωστότερου πλέον ως «Joe Exotic» από την σειρά του Netflix «Tiger King» – είναι απολύτως σίγουρη ότι θα συγχωρεθεί από τον Πρόεδρο Trump. Μάλιστα, έκαναν και…προκράτηση λιμουζίνας η οποία θα παραλάβει τον Joe από την φυλακή!

Ο Eric Love, ο ιδιωτικός ερευνητής που ηγείται της προσπάθειας του Exotic για ελευθερία, δήλωσε ότι είναι παρήγορο και δίκαιο το γεγονός ότι θα λάβει συγχώρεση από τον Τραμπ. Ο Love είπε επίσης ότι ηχογράφησε ένα ευχαριστήριο μήνυμα για τον Trump που θα κυκλοφορήσει «μόλις ακούσουν την λέξη» της αναμενόμενης χάρης.

Ο Λευκός Οίκος δεν απάντησε αμέσως σε όλα αυτάο, αλλά ο Τραμπ είπε τον Απρίλιο ότι «θα ρίξει μια ματιά» στο θέμα της απονομής χάρης του Exotic.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr