Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κάτια Ταραμπάνκο: Η αποκάλυψη για το κλεμμένο ρύζι στο Survivor

Κάτια Ταραμπάνκο: Η αποκάλυψη για το κλεμμένο ρύζι στο Survivor

Τι δήλωσε η Κάτια Ταραμπάνκο για την εμπειρία της στο Survivor 4, αλλά και για τις κατηγορίες που δέχτηκε ότι έτρωγε κρυφά από τις προμήθειες.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 28/1 η Κάτια Ταραμπάνκο, μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού Survivor.

Η Κάτια Ταραμπάνκο, που βρέθηκε εκτός του ριάλιτι επιβίωσης λόγω προβλήματος υγείας μίλησε τόσο για την εμπειρία της στο Survivor και τις σχέσεις που ανέπτυξε με τους συμπαίκτες της, όσο και για τις κατηγορίες που δέχτηκε ότι έτρωγε κρυφά από τις προμήθειες.

«Ήμασταν πάρα πολύ κοντά με τον Κοψιδά και αυτός ήταν ο λόγος που τον ψηφίζανε. Εγώ είχα καταλάβει ότι ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίζεις στα αγωνίσματα και όχι να συμβιώνεις, παίζει και αυτό ρόλο, αλλά το κύριο έπαιζε να τρέχεις καλά και να κερδίζεις τις μάχες. Σε κάποιους δεν άρεσε.

Ο σκοπός ήταν να φάμε και να μην χάσουμε συμπαίκτες. Έκανα παρέα με τον Άλεξ, μίλαγα με τον Πάνο, μίλαγα πού και πού με τα κορίτσια, απλά με τον Γιώργο ήμασταν λίγο πιο απομονωμένοι. Πίσω από τις κάμερες με τον Περικλή δεν είχε γίνει τίποτα» δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας για την  εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Αναφερόμενη στο περιστατικό με το κλεμμένο ρύζι, η Κάτια Ταραμπάνκο είπε:

«Δεν έκλεψα ποτέ ρύζι, το βρήκα στα σκουπίδια. Δεν ξέρω από πού ξεκίνησε η λέξη ‘κλέψιμο’, η οποία είναι τεράστια και δεν θέλω να παίζει δίπλα στο όνομά μου. Δεν έκλεψα το ρύζι από τις προμήθειες, δεν έβαλα χέρι στις προμήθειες, δεν ήμουν διαχειρίστρια των προμηθειών ποτέ, ούτε έβαλα χέρι στο λάδι».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Κάτια Ταραμπάνκο μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά:

Sports in

Σπουδαία κίνηση από τον Ντιέγκο Κόστα που βοηθά τις πλημμυροπαθείς οικογένειες στην Βραζιλία

Ο διεθνής επιθετικός της Γκρέμιο, Ντιέγκο Κόστα, προχωρά σε μια σπουδαία κίνηση για να βοηθήσει τις πλημμυροπαθείς οικογένειες στην Βραζιλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024