Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάτια Ταραμπάνκο : Αποχώρησε από το Survivor - «Φαρμάκι» από Κονδυλάτο

Κάτια Ταραμπάνκο : Αποχώρησε από το Survivor – «Φαρμάκι» από Κονδυλάτο

Την ανακοίνωση για την αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο έκανε ο Γιώργος Λιανός, κατά η διάρκεια έκτακτου συμβουλίου του Survivor 4

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο Survivor 4, καθώς η Κάτια Ταραμπάνκο αποφάσισε να αποχωρήσει.

Την ανακοίνωση έκανε ο Γιώργος Λιανός, κατά η διάρκεια έκτακτου συμβουλίου του Survivor 4.

Υπενθυμίζεται ότι η Κάτια Ταραμπάνκο μετά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε κατά τη διάρκεια του Survivor 4, βρέθηκε σε κλινική στον ;Aγιο Δομίνικο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ταλαιπωρείται από ένα αυτοάνοσο νόσημα.

«Βρισκόμαστε εδώ για να σας ενημερώσω για κάτι που σας απασχολεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Θα ήθελα, λοιπόν, να σας πω ότι η Κάτια Ταραμπάνκο είναι πλέον καλά στην υγεία της. Παρ’ όλα αυτά οι συνθήκες στο φετινό Survivor δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει.

Όπως σας είχα ενημερώσει από την πρώτη ημέρα το φετινό Survivor είναι το πιο δύσκολο, το πιο σκληρό από όλα. Το έχετε ήδη νιώσει. Ζείτε καταστάσεις τις οποίες δεν έχει περάσει κανένας παίκτης του Survivor μέχρι τώρα και το γνωρίζετε πολύ καλά», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Το σχόλιο «φαρμάκι» του Περικλή Κονδυλάτου για την Κάτια

Κατόπιν το λόγο πήρε ο Γιώργος Κοψιδάς που είχε έρθει πολύ κοντά με την Κάτια Ταραμπανκό στο παιχνίδι.

«Από την πρώτη στιγμή ήμασταν κοντά με την Κάτια. Μέχρι την τελευταία στιγμή πίστευα ότι κάτι θα αλλάξει και θα επιστρέψει» είπε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια ωστόσο ο Περικλής Κονδυλάτος έβαλε «φωτιά» στο συμβούλιο, αφού όχι μόνο δεν στενοχωρήθηκε με την αποχώρησή της συμπαίκτριάς του, αλλά είπε ότι τους αντιμετώπιζε ως… σκουλήκια.

«Η Κάτια δεν υπήρξε μια αλληλέγγυα παίκτρια. Προτίμησε να παίξει με ένα ωφελιμιστικό τρόπο και έκανε κάποιες πράξεις που την τοποθέτησαν στη συνείδηση μου σε ένα μέρος που δεν μπορώ να έχω πολλά συναισθήματα για εκείνη. Εύχομαι να είναι καλά, να πάει καλά στη ζωή της και το Survivor να της γίνει μάθημα από εδώ και πέρα, ότι οι άνθρωποι γύρω της δεν είναι σκουλήκια που τους ποδοπατάς. Εύχομαι καλή τύχη» είπε, μεταξύ άλλων, ο σχεδιαστής κοσμημάτων.

Αμέσως ο Τριαντάφυλλος φάνηκε να ξαφνιάζεται με τα λόγια του Περικλή και αντέδρασε, ενώ ο Αλέξης Παππάς και ο Πάνος Καλίδης εξέφρασαν τη λύπη τους για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Από την άλλη ο Περικλής Κονδυλάτος δεν ανακάλεσε σχετικά με τα όσα είπε για την Κάτια.

Και η ατάκα του Κώστα Παπαδόπουλου, από πλευρά Μαχητών, ότι η «Κάτια έφυγε σαν κλέφτης» έφερε απίστευτη ένταση στο συμβούλιο του νησιού με τον Τριαντάφυλλο να παρεμβαίνει για ακόμη μια φορά με σκοπό να την υπερασπιστεί.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024