Με εντυπωσιακό τρόπο έχει ξεκινήσει την παρουσία του στην Σεντ Ετιέν ο Παπέ Αμπού Σισέ, με τον Σενεγαλέζο σέντερ μπακ να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και να έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στους ανθρώπους, αλλά και τους φιλάθλους της γαλλικής ομάδας.

Ο Αφρικανός  αμυντικός το μεσημέρι της Κυριακής (7/2) πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στη νίκη της Σεντ Ετιέν επί της Μετς με 1-0 για την 24η στροφή της Ligue 1 και συμπεριελήφθη στην κορυφαία 11άδα της αγωνιστικής.

Στη δεύτερη συμμετοχή του με τα χρώματα των Στεφανουά, ο Παπέ Αμπού Σισέ κέρδισε μια θέση στην κορυφαία 11άδα της αγωνιστικής, με την ιστοσελίδα whoscored να τον βαθμολογεί με 8,1.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σισέ έχει δοθεί στη Σεντ Ετιέν ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, ενώ στη συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει οψιόν αγοράς, που ξεπερνάει τα 13 εκατ. ευρώ.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός στο πρόσφατο παιχνίδι με την Μετς ήταν εξαιρετικός και βοήθησε τα μέγιστα, προκειμένου η ομάδα του να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να πανηγυρίσει μια σημαντική νίκη.