Χρήστης του TikTok μοιράζεται την εμπειρία της από την καραντίνα σε ξενοδοχείο
Σε αντίθεση με τις περισσότερες διαμονές σε ξενοδοχείο επικεντρώνεται στις εμπειρίες της μεμονωμένα
Έτσι είναι να ζεις σε ένα ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης με τον COVID-19. Μία κάτοικος της πόλης χρονολογεί την παραμονή της σε ένα δημοφιλές ξενοδοχείο κοντά στο Αεροδρόμιο LaGuardia, ενώ μπήκε σε καραντίνα αφού βγήκε θετική στον κοροναϊό.
Σε αντίθεση με τις περισσότερες διαμονές στο ξενοδοχείο, δεν επιδεικνύει τις ανέσεις ή τα αξιοθέατα της πόλης και αντίθετα επικεντρώνεται στην μεμονωμένη συγκεκριμένη εμπειρία.
Η Leala Grindstaff σε ένα βίντεο που δημοσιεύσε περίπου μια εβδομάδα αργότερα, εξήγησε ότι επέλεξε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα επειδή ζει σε ένα διαμέρισμα τεσσάρων υπνοδωματίων και ενός μπάνιου και δεν ένιωθε ότι μπορούσε να απομονωθεί σωστά από τους ανθρώπους με τους οποίους ζει, σύμφωνα με το foxnews.
Βίντεο
@lealapatriceReply to @christinaaspinall87♬ original sound – Leala Grindstaff
- ΠΟΥ: Στροφή στην παραδοσιακή ιατρική με έρευνα για την αποτελεσματικότητα
- Συνταγή: Λιγκουίνι με σάλτσα λεμονιού και πεκορίνο
- Τραγωδία στην Κίνα: 12 νεκροί από φωτιά σε 4ώροφη πολυκατοικία
- Γυμναστική express: Η ρουτίνα των 5 λεπτών που δίνει ενέργεια όλη τη μέρα
- Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις – Τοπικές βροχές στην Κρήτη
- «Δικάζει» η Κρίστεν Στιούαρτ: Ο Μπράντο παρουσιάζεται σαν ήρωας – Αν μια γυναίκα έκανε το ίδιο, θα την έτρωγαν ζωντανή





