Λιντς – Μπέρνλι 1-0 : Βαθμολογική… ανάσα για Λιντς
Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα επικράτησε (1-0) της Μπέρνλι, σκαρφαλώνοντας στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Μπάμφορντ έδωσε τη λύση στη Λιντς από την άσπρη βούλα.
Η Λιντς ξεπέρασε δύσκολα το εμπόδιο της Μπέρνλι, παίρνοντας βαθμολογική… ανάσα. Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα μπορεί να αγχώθηκε, αλλά έφτασε στο τρίποντο (1-0) μια εβδομάδα μετά την εξάρα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Με αυτή τη νίκη, τα «παγώνια» ανέβηκαν αρκετές θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα της Premier League, καθώς σκαρφάλωσαν στην 11η με 20 πόντους. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην 16η θέση με 13 βαθμούς.
Μόλις στο 4ο λεπτό ο Πόουπ ανέτρεψε τον Μπάμφορντ και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπάμφορντ, κάνοντας το 1-0 για τη Λιντς. Στο 15′ ο Ροδρίγο σούταρε από καλή θέση αλλά ο Πόουπ μπλόκαρε. Τέσσερα λεπτά μετά η Μπέρνλι σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ στον τερματοφύλακα.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει. Ωστόσο, το 1-0 παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
ΛΙΝΤΣ: Μεσλιέ, Ντάλας, Άιλινγκ, Στρούικ, Αλιόσκι, Ραφίνια (70’Πόβεδα), Ροδρίγo (59’Ερνάντες), Φίλιπς, Κλιτς (67’Σάκλετον), Χάρισον, Μπάμφορντ.
ΜΠΕΡΝΛΙ: Πόουπ, Πίτερς (74’Στίβενς), Λόουτον, Ταρκόφσκι, Μι, Τέιλρο, Μπράουνχιλ, Γουέστγουντ, Μπένσον (74’Ροντρίγκες), Μπαρνς, Γουντ.
- Δέκα παραδείγματα που δείχνουν απαράδεκτες καταστάσεις στη διαιτησία και εκθέτουν UEFA και ΚΕΔ
- Σε κινητοποιήσεις οι βενζινοπώλες για το πλαφόν – Πρώτα βλέπουν Θεοδωρικάκο
- Παναθηναϊκός – Βαλεφόλια 0-3: Οι Ιταλίδες «λύγισαν» τις «πράσινες» και κατέκτησαν το Challenge Cup
- Επιστρέφουν ταξί από αύριο στην περιφέρεια – Συνεχίζει την απεργία το ΣΑΤΑ στην Αττική
- The Expla-in Project| Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Ποιοι θα είναι οι κυρίαρχοι παίκτες;
- «Οι εγκληματίες δολοφόνοι θα πρέπει να πληρώσουν σύντομα» προειδοποίησε ο Χαμενεΐ για τη δολοφονία Λαριτζανί



