Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπουδαίος και ταπεινός: Το άλλο πρόσωπο του Κριστιάν Καρεμπέ

Σπουδαίος και ταπεινός: Το άλλο πρόσωπο του Κριστιάν Καρεμπέ

Ο Κριστιάν Καρεμπέ εκτός από σπουδαίος ποδοσφαιριστής και παράγοντας, συνεχίζει να βοηθάει και σε χώρες που το έχουν πραγματική ανάγκη. Όπως τον Λίβανο και τη νέα ακαδημία που ετοιμάζεται να λειτουργήσει και έχει «αγκαλιάσει» από την πρώτη στιγμή

Ο Κριστιάν Καρεμπέ πραγματοποίησε μια τεράστια καριέρα ως ποδοσφαιριστής, αφού αγωνίστηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Σαμπντόρια, τον Ολυμπιακό, αλλά και στην εθνική Γαλλίας με την οποία μάλιστα κατέκτησε και το Παγκόσμιο Κύπελλο το 1998. Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας αφοσιώθηκε στον Ολυμπιακό και αποτελεί αναμφίβολα μια από τις μεγαλύτερες και σπουδαιότερες προσωπικότητες που έχουν «πατήσει» το πόδι τους στη χώρα μας.

Εκτός όμως από μεγάλος ποδοσφαιριστής που υπήρξε αλλά και εξαιρετικός αθλητικός διευθυντής στους ερυθρόλευκους με απίστευτες διασυνδέσεις και εκπροσωπώντας επάξια τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη, είναι και ένας από τους πιο ταπεινούς και φιλάνθρωπους που έχουν περάσει από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Οι δράσεις του Γάλλου αθλητικού διευθυντή των Πειραιωτών είναι συνεχείς και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας δίνει πολύτιμες βοήθειες σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη. Τόσο εντός του ποδοσφαίρου, αλλά και εκτός αυτού με τις προσπάθειες του να συμβάλλει με όποιον τρόπο μπορεί και να προσφέρει βοήθεια να είναι τεράστια. Κάτι αντίστοιχο πραγματοποίησε λοιπόν και στον Λίβανο, καθώς συνέβαλε τα μέγιστα με σκοπό να ολοκληρωθεί το πλάνο κάποιων ανθρώπων και να λειτουργήσει η «Sahel Youth football academy».

Ο Καρεμπέ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ακαδημίας, όπου μάλιστα έχει και αρκετούς φίλους και την «αγκάλιασε» από την πρώτη στιγμή, ενώ και με ανάρτηση του ο υπεύθυνος των ακαδημιών αναφέρεται με υπέροχα λόγια για τον Καρεμπέ και το πόσο ταπεινός και ειλικρινείς είναι καθ΄όλη τη διάρκεια της καριέρας του.

Αναλυτικά έγραψε με ανάρτηση του στο Facebook: «Έχουν περάσει 25 χρόνια από τότε που έγινα φίλος μαζί του, και είναι ακόμα ο ίδιος άνθρωπος, με την ταπεινότητα και την ειλικρίνειά του. Ο πρώην Παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Γαλλίας το 1998, Κριστιάν Καρεμπέ, επισκέφθηκε το Sahel Youth Stadium, το οποίο φιλοξενεί την ακαδημία ποδοσφαίρου Sahel Youth, η οποία θα ξεκινήσει σύντομα».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024