Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Με Ναδάλ, Φέντερερ και Τζόκοβιτς η λίστα στο Australian Open

Με Ναδάλ, Φέντερερ και Τζόκοβιτς η λίστα στο Australian Open

Οι Νόβακ Τζόκοβιτς, Ράφα Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ βρίσκονται κανονικά στη λίστα των συμμετεχόντων στο Australian Open 2021

Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Ραφαέλ Ναδάλ, έχουν κερδίσει 9 από τους 13 τελευταίους τίτλους του Αυστραλιανού Όπεν, με τους δύο Θρύλους του τένις να αποτελούν τα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση του τουρνουά το 2021, σύμφωνα και με την entry list που ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές.

Ο Τζόκοβιτς έχει σηκώσει το τρόπαιο του ΑΟ οκτώ φορές, ενώ κατέχει το απίστευτο ρεκόρ των 75 νικών και των 8 ηττών στο πρώτο major της σεζόν.

Ο Ναδάλ, πρωταθλητής το 2009 είναι ιδιαίτερα συνεπής στη Μελβούρνη. Ο Ισπανός έχει φτάσει ως τον τελικό της διοργάνωσης τέσσερις φορές, ενώ έχει αποκλειστεί πριν τα προημιτελικά μόνο μια φορά από το 2005.

Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι επίσης στην λίστα συμμετεχόντων. Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Νο.5 του κόσμου ήταν στο φετινό τουρνουά της Αυστραλίας. Έχοντας υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις στο δεξί του γόνατο, ο Ελβετός θρύλος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Ντουμπάι και προετοιμάζεται για μια δυναμική επιστροφή το 2021.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024